OVAN

Generalno ste zadovoljni poslovnom situacijom, današnji dan vam je jako povoljan. Izuzetno zanimljivo poznanstvo vas uskoro očekuje! Oduševićete se novom osobom! Nema problema kod vas sa zdravljem.

BIK

Obaveze vam se gomilaju i imate utisak da ne možete sami da izađete na kraj sa tim. Svjesni ste da situacija između vas i voljene osobe nije dobra, ali ne znate na koji način da je promijenite. Mogući su problemi sa nesvjesticom.

BLIZANCI

Danas vam uspijeva da ostvarite sve svoje poslovne ciljeve. Možete da očekujete da ćete imati razloga za slavlje! Iako vam se činilo da je voljena osoba iskrena prema vama, uvidjećete da postoje neke iluzije. Problemi sa stopalima.

RAK

Moguće je da ćete uspjeti da ostvarite poslovni dogovor sa novim važnim klijentom. Uživate u svojoj slobodi i niste spremni za početak neke nove ljubavne veze u narednom periodu. Moguća je vrtoglavica.

LAV

Povoljan je dan za rješavanje administrativnih pitanja kao i za bilo kakve sudske postupke. Ljubomora vam predstavlja glavni problem u odnosu sa voljenom osobom. Smirite svoje živce. Skloni ste upalama.

DJEVICA

Danas vam rješenje nekog problema dolazi uz pomoć dobronamjernih saradnika. Povoljan vam je dan za posao. Provešćete romantične trenutke sa osobom koju volite. Spremni ste da se posvetite vašoj vezi. Posjetite ljekara.

VAGA

Iako imate veliki broj obaveza. Današnji dan vam donosi zahtjevnu atmosferu na poslu. Uskoro ćete ući u novu vezu. Spremni ste da pokažete vašem partneru da želite nešto ozbiljnije sa njim. Povećajte unos vitamina i tečnosti.

ŠKORPIJA

Danas nećete biti toliko zauzeti. Očekuje vas dan koji može da vam bude povoljan za odmor. Od partnera dobijate sve što vam je potrebno. Spremni ste da uživate u vašoj vezi koja je ispunjena ljubavlju. Imate puno pozitivne energije.

STRIJELAC

Možete da očekujete jako povoljan dan u kojem ćete imati priliku da poboljšate svoje finansije. Očekuje vas period u kojem ćete poželjeti zajednički život. Dolazi vrijeme za važne odluke i nove korake. Dobro se osjećate.

JARAC

Došli ste do prezasićenja trenutnim poslom. Imate utisak da vam je odmor više nego neophodan. Možete da očekujete da ćete upoznati osobu koja će pokazati da u vašem životu može da se promijeni mnogo toga! Sinusi su vam osjetljivi.

VODOLIJA

Zadovoljni ste poslovnom situacijom i u narednom periodu ne planirate veće promjene. Ne očekuju promjene ni u odnosu sa voljenom osobom. Lijepo se slažete kada ste zajedno i zadovoljni ste. Pazite na štitnu žlijezdu.

RIBE

Velika očekivanja vam sada neće biti ispunjena. Vrijeme je da se po pitanju nekih planova malo spustite na zemlju. Toliko ste zaljubljeni da ne primjećujete neke očigledne mane kod vašeg partnera. Problemi sa migrenom.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂