OVAN

Moguće je da niste sigurni da li da prihvatite novu poslovnu ponudu koja vam se ukazala danas. Moguće je da ste opterećeni novim emotivnim odlukama i da vam se često čini da partner očekuje previše. Problemi sa nesanicom.

BIK

Možete da očekujete povoljan dan koji vam donosi razrješenje nekih poslovnih problema. Pred vama je zanimljiv susret sa osobom prema kojoj imate prilično jaka osjećanja. Ne bi trebalo da bude problema sa zdravljem.

BLIZANCI

Poslovne promjene vam dolaze. Imate veliki broj obaveza i nije vam uvijek lako da se dobro organizujete. Moguće je da zamjerate vašem partneru dosta toga.Nije vam povoljan dan za ljubav. Prijaće vam da se malo odmorite.

RAK

Može vam se ukazati prilika da sarađujete sa nekom osobom koja je povezana sa inostranstvom. Možete da očekujete zanimljive prilike kada je u pitanju ljubav. Spremni ste za početak nove veze. Generalno se dobro osjećate.

LAV

Nije vam pretjerano povoljan dan. Kada je u pitanju posao, možete da budete skloni problemima. Očekuje vas povoljna situacija za ljubav, sa voljenom osobom dijelite iskrena i jaka uzajamna osjećanja. Provjerite holesterol.

DJEVICA

Očekuju vas manje promjene na polju zarade u narednom periodu. Moguće je da vas manji priliv finansija brine. Pred vama je period koji može da donese nove ljubavne prilike i udvaranja na ovom polju. Puni ste energije!

VAGA

Mogući su nesporazumi u odnosu sa saradnicima. Atmosfera u poslovnom okruženju vam ni malo ne prija. Nemate vremena za voljenu osobu koja vam to zamjera. Povedite računa o bubrezima koji bi mogli da vam budu osjetljivi.

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete danas da uđete u neke manje rasprave sa saradnicima na ovom polju. Imate utisak da je došlo vrijeme za promjene. Na polju emocija su bitne odluke pred vama. Provjerite krvnu sliku.

STRIJELAC

Iako na prvi pogled izgleda kao da vam poslovi teku glatko, ako dublje analizirate uvidjećete da postoje problemi. Pred vama je prilika da se upustite u vezu sa osobom koja gaji iskrena i duboka osjećanja. Provjerite krvni pritisak.

JARAC

Ukoliko se bavite privatnim poslom, spremni ste da pravite neophodne promjene na ovom planu. Povremeno sumnjate u svoje emocije i često imate potrebu za udaljavanjem od voljene osobe. Manji problemi sa stomakom.

VODOLIJA

Očekuje vas poslovna komunikacija i dogovor koji može da vam bude veoma značajan na duže staze u budućnosti. Novo poznanstvo koje vam se desilo vam donosi pozitivne promjene. Povedite računa o sinusima.

RIBE

Dolazite do manjih problema na polju posla, ali uz strpljenje i upornost ćete sve uspjeti da riješite. Imate utisak da ste sa voljenom osobom ne možete da nađete kompromis. Naredni period vam nije naklonjen. Problemi sa štitnom žlijezdom.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂