OVAN

Želite po svaku cijenu da se dokažete, ali bi na taj način mogli da narušite odnose koje imate sa kolegama. Pokušajte da se ne obazirete na miješanje koje postoji u vašu vezu. Bolovi u grlu, posavjetujte se sa ljekarom.

BIK

Opterećuju vas sitnice na poslovnom polju. Kao da nikako ne možete da udesite da baš sve bude po vašoj mjeri. Ne dopada vam stav koji je zauzela voljena osoba i možete imati brojne rasprave sa njom. Mogući problemi sa jajnicima.

BLIZANCI

Skloni ste tome da ulazite u konflikte na poslovnom polju. Moguće je da pokazujete neke lične frustracije. Ne umijete na pravi način da pokažete svoja osjećanja i djelujete nervozno pred partnerom. Potrebno vam je više sna.

RAK

Smatrate da je došlo vrijeme da polako mijenjate poslovnu strategiju, jer su se i vaše okolnosti promijenile. Potrebno vam je više fleksibilnosti u komunikaciji sa partnerom. Često ste skloni svađama. Problemi sa sinusima.

LAV

Povoljan dan je ispred vas. Poslovi će vam ići od ruke i bićete generalno zadovoljni. Imate priliku da birate osobu koja vam se najviše dopada i da je osvojite. Očekuje vas mogućnost za ulazak u vezu. Muči vas nesanica.

DJEVICA

Nemojte previše da se oslanjate na druge ljude kada je u pitanju posao. Budite spremni da veći dio odgovornosti preuzmete na sebe. Pretjerano ste skloni svađama sa voljenom osobom. Mogući problemi sa jetrom.

VAGA

Nalazite se ispred nove odluke. Moguće je da ćete imati priliku za promjenu radnog mjesta. Moguće je da između vas i voljene osobe postoje neki problemi koji su ostali neriješeni iz ranijeg perioda. Puni ste energije!

ŠKORPIJA

Imate finansijske probleme koji vas iz dana u dan sve više optrećuju. Nepovoljan period je pred vama. Moguće je da ne možete da ostvarite vezu sa osobom koja vam se dopada, jer niste slobodni. Stres vam škodi.

STRIJELAC

Pokušavate da sve poslove završite na vrijeme, ali uvijek postoji nešto što vas dodatno usporava na ovom polju. Mogući su konflikti sa voljenom osobom i to oko nekih sitnica koje nisu zapravo toliko važne. Problemi zbog ukočenosti.

JARAC

Potrebna vam je podrška kolega kako biste mogli da ostvarite poslovni projekat kojem ste posvećeni. Veoma ste osjetljivi, pa svaka pogrešna partnerova riječ na vas može da djeluje veoma negativno. Preumorni ste.

VODOLIJA

Možete da očekujete pozitivnu priliku da nađete posao na kojem biste mogli da ostanete na duže staze. Voljena osoba vam zamjera da niste dovoljno posvećeni njoj i da joj ne pružate dovoljno pažnje. Nema problema sa zdravljem.

RIBE

Možete da očekujete generalno dobru situaciju kada je u pitanju posao, dan vam je solidno postavljen. Ljubavna situacija je veoma turbulentna ulazite u jednu, pa u drugu vezu i skloni ste paralelnim pričama. Izbjegavajte alkohol.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂