OVAN

Možete da očekujete da ćete svojim odlukama uspjeti da utičete na promjene na polju posla. Razočarali ste se u voljenu osobu. Pred vama je period u kojem ćete željeti da prekinete emotivnu vezu. Problemi sa glavoboljom.

BIK

Možete da očekujete povoljan dan kada je u pitanju posao. Sve vam protiče bez većeg stresa i tenzije. Tiho patite za osobom do koje vam je stalo. Moguće je da se nadate poboljšanju vaše komunikacije. Problemi na nervnoj bazi.

BLIZANCI

Vi ste u pozitivnom raspoloženju i aktivni ste na polju posla. Posvećeni ste svojim obavezama na pravi način. Stvari se odvijaju malo sporije sa osobom koja vam se dopada, ali to vam nije problem. Dobro se osjećate.

RAK

Možete da očekujete pozitivan dan tokom kojeg ćete ostvariti neke pozitivne dogovore oko posla. Osoba koja vam se dopada je spremna da napravi konkretniji korak ka početku veze sa vama. Problemi sa leđima.

LAV

Možete da očekujete važan dan za poslovne promjene. Očekuje vas period u kojem ćete imati manje poslovne komplikacije. Ne dopada vam se osoba koja vam se udvara i niste spremni za početak veze. Zdravlje je solidno.

DJEVICA

Zapamtite da je važno da budete spremni da pokažete da ćete zaštiti svoj poslovni položaj. Nestabilan odnos sa voljenom osobom vam stvara osjećaj nervoze. Moguće je da vas dosta toga opterećuje. Nervna napetost je naglašena.

VAGA

Možete da očekujete pozitivnu priliku za promjene kada je u pitanju posao. Spremni ste da pokrenete inicijativu.mVoljena osoba vam zamjera dosta toga. Imaćete neke svađe i trzavice. Zdravlje vam je dobro.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete generalno dobru situaciju kada je u pitanju vaše poslovno polje. Ljubavni odnos sa voljenom osobom napreduje. Osjećate da ste sve bliskiji jedno drugome. Izbjegavajte alkohol i cigarete.

STRIJELAC

Možete da očekujete generalno povoljan dan na polju posla. Spremni ste za dobre promjene. Moguće je da ne primjećujete novog udvarača, jer ste nekako okupirani svojim mislima. Čuvajte se hroničnih problema.

JARAC

Možete da očekujete dan koji vam donosi manje promjene na poslovnom polju. Ne ide baš sve po planu. Vaša nervoza bi mogla nepovoljno da se odrazi na odnos i komunikaciju sa voljenom osobom. Problemi zbog lošeg imuniteta.

VODOLIJA

Pred vama su neočekivani preokreti. Moguće je da vam poslovna situacija neće baš biti po planu. Nova ljubavna prilika vam dolazi ubrzo. Spremni ste da uđete u vezu sa osobom koja pokazuje interesovanje. Odlično se osjećate!

RIBE

Na polju privatnog posla imate dosta komplikacija. Moguće je da ponekad razmišljate o odustajanju. Moguće je da je došlo vrijeme da se više potrudite oko odnosa sa voljenom osobom. Problemi sa donjim stomakom.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂