Sutra nas očekuje oblačno jutro sa kišom…

Tokom dana biće takođe nestabilno vrijeme sa kišom i lokalnim plјuskovima. Vjetar će biti slab do umjeren, sjevernih smjerova. Minimalna jutarnja temperatura vazduha oko 9°C. Najviša dnevna temperatura vazduha oko 17°C.

U utorak, 2. juna, jutro će biti vedro i sunčano u svim predjelima. Tokom dana slijedi pretežno sunčano vrijeme i malo toplije. Minimalna jutarnja temperatura vazduha od 8°C do 13°C. Najviša dnevna temperatura vazduha  od 15°C do 21°C, na sjeveru i  jugu koji stepen više, u planinama od 12°C.

U srijedu, 3. juna, jutro će biti pretežno sunčano, na jugu i jugozapadu oblačno i suho. Do podneva na sjeverozapadu i mjestimično na sjeveroistoku kiša.

Tokom dana očekuje se oblačno i nestabilno vrijeme, uz kišu i lokalne plјuskove. Na jugu promjenlјivo oblačno uz sunčane periode.

Poslijepodne i uveče raslojavanje oblačnosti i sunčano, u centralnim predjelima moguć još po koji plјusak. Minimalna jutarnja temperatura vazduha od 8°C do 13°C. Najviša dnevna temperatura vazduha  od 17°C do 23°C, na sjeveru i  jugu toplije za stepen dva, u planinama od 13°C.

U četvrtak, 4. juna, jutro će biti pretežno vedro i sunčano.

Tokom dana, na sjeveroistoku mjestimično sa slabom kišom, a u ostalim predjelima sunčano i toplo vrijeme.

Minimalna jutarnja temperatura vazduha od 9°C do 14°C. Najviša dnevna temperatura vazduha  od 19°C do 24°C, na sjeveru i  jugu toplije za stepen dva, u planinama od 13°C.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂