Rekordan broj prijava, njih ukupno 73, stiglo je na adresu Gradske uprave u tradicionalnoj akciji „Biramo najuređenije“. Iako je ove godine, zbog epidemije korona virusa, format akcije promijenjen, te su prijave stizale isključivo elektronskim putem, naši sugrađani su se u velikom broju odazavali na učešće u ovoj akciji, koju Grad Banja Luka organizuje 18. godinu uzastopno.

-U narednih nekoliko dana konkrusna komisija će obraditi sve pristigle prijave, a nakon toga će uslijediti glasanje u kojem će komisija izabrati po tri najbolja kandidata u sve četiri kategorije. Najbolje će izabrati građani putem oficijelne fejsbuk stranice Grada Banje Luke. Za pobjednike predviđene su vrijedne nagrade, a ovim putem se još jednom zahvaljujemo svim sugrađanima koji su učestvovali u našoj akciji – kažu u Odjeljenju za komunalne poslove.

Ovogodišnja akcija „Biramo najuređenije“ trajala je od 4. maja do 5. juna, a takmičenje je organizovano u četiri kategorije „najuređenijih“: privatna dvorišta, dvorišta stambenih zgrada, krug firmi i ustanova, te najljepše uređeni balkon.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂