OVAN

Očekuje vas povoljan period za poslovno polje. Moguće je da ćete uspjeti da ostvarite promjene koje od prije planirate. Uživaćete u lijepim trenucima sa voljenom osobom. Odnos vam je ispunjen nježnostima. Problemi sa nervnim sistemom.

BIK

Pred vama je dan koji će biti jako povoljan za ostvarenje poslovnih želja i ambicija kod vas. Ljubavna situacija bi mogla da vam bude nestabilna u narednom periodu. Povedite računa o tome. Mogući su problemi sa kičmom.

BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete imati nova dešavanja koja će vas navesti da poželite promjenu radnog mjesta. Srećni ste kada ste zajedno sa osobom do koje vam je stalo. Prija vam bavljenje sportom.

RAK

Očekuju vas novi preokreti kada je u pitanju posao. Čini vam se da je situacija nekako nestabilna. Nova poznanstva na ovom polju se ne dešavaju kod vas tako lako. Moguće je da ste povučeni u sebe. Potreban vam je san.

LAV

Važno vam je da se posvetite svojim poslovnim obavezama kako bi na ovom polju mogli da ostvarite maksimalni napredak. Imate velike probleme kada se radi o odnosu sa bračnim partnerom. Prolazna prehlada.

DJEVICA

Isplatiće vam se ulaganje koje ste napravili kada je vaš posao u pitanju. Očekuje vas jako dobar period. Pred vama je povoljan dan u kojem ćete sa voljenom osobom ostvariti jako lijepu komunikaciju. Odlično se osjećate!

VAGA

Očekuje vas poslovni sastanak koji će biti važan za vašu budućnost na polju karijere. Nije vam lako da prekinete vezu koja dugo traje, ali pored partnera sada ne osjećate više ništa. Problemi sa glavoboljom.

ŠKORPIJA

Motivacija vam opada i potrebno vam je neko vrijeme da odmorite. Na polju posla vas očekuje nepovoljan period. Teško vam je da pokažete svoja osjećanja, jer se plašite da ih druga strana neće prihvatiti. Problemi zbog stresa.

STRIJELAC

Imaćete uspjeh kada je u pitanju posao i bićete zadovoljni postignutim stanjem na ovom polju. Dopada vam se osoba koja će biti zainteresovana za ozbiljnu vezu. A vi sada eskivirate obaveze. Dobro se osjećate.

JARAC

Ukoliko ste imali probleme na polju posla, spremni ste da ih riješite i da se sa njima suočite sada. Možete da očekujete uspeh na polju ljubavi sa osobom koju želite da osvojite već neko vrijeme. Prilično ste ukočeni.

VODOLIJA

Pred vama je period koji vam donosi manje dileme na ovom polju. Dajte sebi vremena da o svemu racionalno razmislite. Pred vama je povoljan period za komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Provjerite krvnu sliku.

RIBE

Moguće je da ćete imati neki manji gubitak na ovom polju. Nećete biti zadovoljni danas. Ako želite da sa voljenom osobom razriješite probleme važno je da se posvetite iskrenijoj komunikaciji. Posjetite ljekara.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂