Komisija za izbor najuređenijeg dvorišta odabrala je najbolje među 74 prijavljena pojedinca i organizacije, a konačnu odluku o tome ko će odnijeti pobjedu u 18. izboru najuređenijih, donijeće sami Banjalučani, glasanjem na Fejsbuk stranici grada Banje Luke.

Komisija je imala težak zadatak da se opredijeli između velikog broja prijavljenih, a iz svake od tri kategorije odabrano je ukupno 15 kandidata, koji će od sutra biti ponuđeni na glasanje.

Prema pravilima, biraju se „najuređeniji“ u četiri kategorije, i to dvorišta, balkoni, prostori oko stambenih zgrada i „okućnica“ javnih ustanova i preduzeća. Zbog velikog broja prijavljenih, komisija je odlučila da u kategoriji dvorišta na glasanje bude ponuđeno pet okućnica. U kategoriji javnih ustanova i preduzeća, biraće se između četiri prijavljena, dok će u kategoriji balkona i okoline stambenih zgrada, biti ponuđena po tri dvorišta.

Glasati se može na zvaničnoj Fejsbuk stranici grada u srijedu i četvrtak, 17. i 18. juna 2020. godine, u periodu od 24 časa, odnosio od 9.00 časova do 9.00 časova narednog dana.

U srijedu, građani mogu da glasaju za najljepše dvorište i prostor ZEV, a u četvrtak za najljepši balkon i prostor javnih ustanova. Pobjednici će biti oni čiji album u roku od 24 časa, koliko će trajati glasanje, sakupi najviše „lajkova/sviđanja“.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂