Najsavremeniji parking u Evropi, kako je ranije najavljeno pri početki izgradnje, sada je postao najrizičniji parking u Repbulici Srpskoj. Na postojećem parkingu kod UKC-a pokrenulo se klizište.

Narodni poslanik PDP-a Draško Stanivuković kaže da je na ovo već upozoravao.

On traži da svi oni koji su krivi za ovaj propust odgovaraju.

“Na čiju štetu će ići ovo je li na štetu Vlada Đajića i onih anketa ili firme koja pravi, neko mora da odgovara ko će platiti aneks ugovora. Ovo je dokaz javašluka i proizvoljnosti rada, za ovo ovdje se mogla napraviti bolnica i tek sad neće biti parking mjesta“, ističe Stanivuković.

Ukoliko niko od nadležnih ne bude reagovao, Stanivuković ne isključuje i mogućnost protesta.

“Organizovaćemo proteste građana koji su nezadovoljni i koji se boje za svoje kuće. Uputili su apel svima što su im uništili zelenu površinu zarad privatnog interesa i svaki čovjek naselja Paprikovac je nezadovoljan ovim”, rekao je Stanivuković, dodajući da že se tu okupiti ako ne odustanu od gradnje podzemne garaže.

“Odustanite dok nije kasno i preusmjerite novac na pravu bolnicu u Banjaluci kakva je potrebna RS i to je suština koncepta koji mi nudimo da urade“,ističe Stanivuković.

Parking garažu za potrebe kliničkog centra gradi firma Marković invest iz Laktaša koja je u ponovljenom tenderu bila i jedini ponuđač.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂