Dvorište Jovice Kosića

Glasanjem na zvaničnoj Fejsbuk stranici Grada Banje Luke, završena je ovogodišnja akcija „Biramo najuređenije“. Glasovima građana izabrani su pobjednici u četiri kategorije.

Vlasnik najljepšeg dvorišta je Jovica Kosić, drugo mjesto osvojila je Draginja Berendika, dok je treći Nikola Pavlišin.

Balkon Ane Močević

Najljepši balkon ima Ana Močević, najuređeniji prostor javnih ustanova je dvorište OŠ „Jovan Dučić“, dok su najljepši prostor oko stambenih zgrada uredili članovi ZEV Nikole Kostića 15.

ZEV Nikole Kostića 15

-Ove godine smo, zbog složene epidemiološke situacije, na drugačiji način organizovali akciju, nije bilo obilazaka, već su građani dostavljali fotografije, a završno glasanje je obavljeno na Fejsbuku. I pored toga, zabilježili smo rekordan broj prijava, ukupno 74, tako da i ovoga puta moramo iskazati zahvalnost našim sugrađanima koji su se masovno odazvali na naš poziv da učestvuju u akciji. Ponosni smo na sve koji su učestvovali, ali i na sve druge koji uređuju svoj životni prostor, te naš grad čine ljepšim i ugodnijim mjestom za život – kažu u komisiji koja je sporvela izbor najuređenijih dvorišta, balkona, prostora ZEV i javnih ustanova.

Dvorište OŠ ″Jovan Dučić″

Grad Banja Luka će naredne sedmice obavijestiti sve nagrađene o preuzimanju nagrada.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂