OVAN

Iako imate mnogo obaveza koje vas na neki način opterećuju. Nije vam ni malo lako da se organizujete na pravi način. Partner pokazuje da je spreman za to da vaša veza napreduje. Moguć je prolazan kašalj.

BIK

Pred vama je prilika da dođete do promjene posla. Ako ste planirali da meijnjate zanimanje, bićete zadovoljni. Priželjkujete susret sa osobom koja će pokazati da ka vama ima osjećanja i simpatije. Pazite na svoje hormone.

BLIZANCI

Uporni ste u svojoj namjeri da ostvarite poslovni uspjeh i nećete stati dok ne budete ostvarili svoje ambicije. Sa voljenom osobom ćete uspjeti da riješite probleme koji vas opterećuju neko vrijeme već. Pazite na svoju ishranu i navike.

RAK

Nije vam povoljan dan na ovom planu i možete da imate brojne trzavice kada je u pitanju vaš posao. Razočarenje na polju ljubavi može da vas osvijesti. Moguće je da je vrijeme da skinete roze naočare. Glavobolja.

LAV

Na ovom polju dolazi period u kojem će vam biti naglašene nestabilnosti i komplikacije. Svađe sa voljenom osobom bi mogle da vam unesu mnogo nemira i stresova u svakodnevni život. Moguć je pad energije.

DJEVICA

Nemojte da očekujete pretjerano velike promjene kada je u pitanju polje posla danas. Ukoliko ste slobodni, nova osoba će polako da uplovi u vaš život i da vam se nekako neprimjetno uvuče pod kožu. Skloni ste upalama.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂

VAGA

Vrijedni ste i jako vam je važno da na ovom polju dođete do ostvarenja svojih ciljeva. Sa voljenom osobom vas očekuje period u kojem ćete razgovarati o ozbiljnijim odlukama. Osjećate se sasvim dobro.

ŠKORPIJA

Povedite računa da sami ne pravite veće greške koje bi na poslovnom polju mogle da vam se obiju o glavu. Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja će pokazati da želi ozbiljnu vezu sa vama. Izbjegavajte alkohol i opijate.

STRIJELAC

Pred vama je odličan dan kada je u pitanju posao. Imaćete neke dobre vijesti kojima ćete biti zadovoljni. Očekuje vas prilika za početak veze. Novo poznanstvo vas ubrzo vodi do spajanja. Stabilno zdravstveno stanje.

JARAC

Možete da očekujete da ćete na ovom polju imati veoma zanimljive preokrete u budućnosti. Veoma ste otvoreni u kontaktu sa osobom koja vam se dopada i stavljate joj do znanja da želite više. Bolovi u predjelu leđa.

VODOLIJA

Pred vama je prilika da donesete veliku i važnu odluku kada je u pitanju vaše polje posla. Vaša veza je na neki način nestabilna i često razmišljate o mogućnosti da raskinete. Vrijeme je da provjerite krvnu sliku.

RIBE

Očekuje vas prilika da upoznate osobu koja će postati veoma važan kontakt za vas na poslovnom polju. Nova veza će vam donijeti priliku da vratite svoju vjeru u ljubav i u ljude. Očekuje vas povoljan period. Pazite na krvni pritisak.