OVAN

Period koji vam dolazi je prikazan kao na neki način nepovoljan za vaše polje posla. Imaćete nove brige. Danas ćete pokazati voljenoj osobi svoju posvećenost prema njoj. Zadovoljni ste vašim odnosom. Odlično zdravlje!

BIK

Danas se osjećate prilično loše u poslovnom okruženju i niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite. Sa voljenom osobom imate dobro stanje, srećni ste i ispunjeni. Pred vama je dobar dan za ljubav. Problemi sa krvnom slikom.

BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete imati miran dan bez većih promenaj. Zadovoljni ste jer imate stabilnost. Dan pred vama će biti opuštena situacija u odnosu sa voljenom osobom koja vam je jako privržena. Zdravlje vam je solidno.

RAK

Razmišljate o novom poslu i novim projektima u kojima bi vaša kreativnost mogla dodatno da se aktivira. Možete da očekujete povoljan period za ozbiljnije ljubavne odluke u odnosu sa voljenom osobom. Pazite šta jedete.

LAV

Obavezama se posvećujete maksimalno i spremni ste da svu svoju energiju i vrijeme uložite u posao. U periodu koji dolazi vas očekuju manje kočnice na ljubavnom polju. Glavobolja je moguća kod vas danas.

DJEVICA

Očekuje vas dan koji vam donosi novu poslovnu priliku koju treba da iskoristite. Razmišljajte više o osjećanjima koje vaš partner pokazuje prema vama. Moguće je da vi pogrešno tumačite signale. Provjerite stanje hormona.

VAGA

Pred vama je period koji vam donosi poslovne izazove koji bi mogli da vam budu problematični. Ne želite da pokažete sasvim otvoreno svoja osjećanja, jer se plašite odbijanja u odnosu sa partnerom. Moguća je vrtoglavica.

ŠKORPIJA

Poslovno okruženje je protiv nekih vaših ideja i to se vama ne dopada. Moguće je da planirate neke promjene. Vaš odnos sa voljenom osobom može da bude veoma podložan oscilacijama. Solidno stanje na polju zdravlja.

STRIJELAC

Prepreke koje vam se danas javljaju na poslu mogu da budu prilično teške. Spremite se za veće komplikacije. Važno je da vjerujete u sebe i u svoje kvalitete i naći ćete sreću u ljubavi. Možete da očekujete dobro zdravlje.

JARAC

Konflikti u koje ulazite na poslu vam stvaraju veliku nervozu. Niste zadovoljni svojim radnim mjestom. U odnosu sa partnerom vas očekuje dosta preokreta i zbog toga se osjećate nesigurno. Hronični problemi sa zdravljem.

VODOLIJA

Zadovoljni ste raspletom događaja na poslovnom polju. Možete da očekujete povoljan dan. Iako pokazujete svoja iskrena osjećanja prema partneru, niste sasvim spremni da odete korak dalje. Bavite se sportom.

RIBE

Današnji dan je jako povoljan za posao pa možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite sve svoje ciljeve. U vašoj vezi sa voljenom osobom rješavate probleme i nesporazume jer ste spremni na popuštanje. Čuvajte bubrege.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂