OVAN

Ne biste trebali da očekujete komplikacije na poslovnom polju. Sudbina je na vašoj strani i lako rješavate sve. Možete da očekujete povoljan dan za susret sa osobom koju volite. Uživaćete u romantici. Odlično se osjećate.

BIK

Moguće je da ćete tokom današnjeg dana uspjeti da pokažete da ste uspješni i ostvareni u svom poslu. Nova ljubavna dešavanja će vam unijeti zadovoljstvo i uzbuđenje u život. Problemi sa očima i vidom.

BLIZANCI

Očekuje vas povoljan period za posao. Riješićete neke manje dileme koje će vas pratiti. Sa voljenom osobom imate manje nesporazume koji vas muče u ovom periodu… Nije vam lako da nađete kompromis. Izbjegavajte naprezanje.

RAK

Nije vam ni malo lako da se organizujete kada je u pitanju posao. Potrebna vam je pomoć nekog iskusnijeg saradnika. Očekuje vas prilika da se sretnete sa osobom koja će vam uljepšati ljubavni život. Imate puno energije u sebi.

LAV

Nova poslovna dešavanja i promjene vam dolaze, bili vi na to spremni ili ne. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate manju krizu u odnosu sa voljenom osobom. Potreban vam je odmor, što više sna.

DJEVICA

Moguće je da vam je situacija na polju posla i finansija prilično usporena i da vam se to ni malo ne dopada. Ukoliko ste slobodni, spremni ste da se upustite u neko novo poznanstvo. Problemi sa cirkulacijom su mogući.

VAGA

Pred vama je povoljna atmosfera kada je u pitanju polje posla. Neke vaše ideje i prijedlozi će biti prihvaćeni. Želite da vaš odnos sa voljenom osobom bude iskren. Trudite se da jedno drugome razbijete predrasude. Zdravlje je dobro.

ŠKORPIJA

Imate dovoljno iskustva kada je u pitanju vaš posao. Spremni ste da se posvetite ostvarenju zadatih ciljeva. Ljubav na daljinu vam teško pada, ali imate utisak da ste pronašli osobu koja vam odgovara. Pazite na zdravlje.

STRIJELAC

Moguće je da ćete uspjeti da dođete poboljšanja poslovnih okolnosti u ovom periodu. Imate emotivne kočnice i strahove. Kao da ne smijete da se emotivno prepustite partneru onoliko koliko bi želeli. Zdravlje vam je dobro.

JARAC

Moguće je da ste skloni tome da pretjerujete sa nametanjem pravila u poslovnom okruženju. Stanje u vašem braku je prilično nestabilno sada i sve češće razmišjate o razdvajanju i prekidu veze. Čuvajte se povreda.

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite poboljšanje poslovne situacije, svojim zalaganjem i trudom. Moguće je da vam usamljenost ne da mira i da želite što prije da dođete do poznanstva. Pad imuniteta.

RIBE

Moguće je da ćete imati manje nesporazume sa kolegama, ali sve je to rješivo za vas. Pred vama je zanimljiv period za nova ljubavna dešavanja. Ako imate simpatiju, vrijeme je da joj pokažete osjećanja. Imate puno pozitivne energije!

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂