Goran Jotanović iz Banjaluke odvezao je juče kući novi “pežo 208”, koji je dobio na grebalici “sedmica” Lutrije Republike Srpske.

Jotanović, kojem je ovaj crveni četvorotočkaš došao kao kec na desetku, ispričao je da je nedavno, dok je šetao, sasvim slučajno na kiosku kupio tri grebalice, ne sluteći da će se upravo njemu osmijehnuti sreća.

– Još ne mogu da vjerujem da sam baš ja dobio ovaj automobil, koji mi je i te kako bio potreban. Od tri srećke ona posljednja je bila dobitna. Ova nagrada mi je dala vjetar u leđa da sada igram još češće – rekao je Jotanović.

Dodao je da s vremena na vrijeme kupuje grebalice Lutrije RS te da je i ranije bilo nekih sitnijih dobitaka.

– Pozvao bih i ostale stanovnike da kupuju grebalice ili igraju neke druge igre na sreću Lutrije RS, jer nikada se ne zna koja je dobitna – poručio je Jotanović.

Izvršni direktor za informacione tehnologije Lutrije Republike Srpske Vladimir Kežić je nakon uručenja ključeva srećnom dobitniku istakao da su u Lutriji RS svi izuzetno srećni kada obraduju svoje vjerne igrače ovako vrijednim nagradama.

– Ovo je naš 12. dobitnik, a riječ je o grebalici “sedmica”. Našoj sreći nema kraja kada nekog usrećimo. Upravo zbog toga razvijamo prodaju i igru, a sve da bismo usrećili ljubitelje grebalica – kazao je Kežić.

Dodao je da interesovanje za grebalicama raste iz dana u dan, jer su nagrade konkretne, upravo onakve kakve stanovnici žele.

– Nastavljamo da radimo na razvoju sada već uspješnih srećki, kao što je “sedmica”, “treća sreća”, “stan”, “sport” i drugih. Takođe, pripremamo novu srećku koja bi trebalo da bude puštena do kraja godine, a koja je totalno drugačija od ostalih – istakao je Kežić.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂