Maloljetna osoba uhapšena je u Banjaluci zbog sumnje da je sa parking prostora u ulici Bogdana Marića bb u Banjaluci ukrala motor, potvrđeno je “Nezavisnim”.

Kako nezvanično saznajemo uhapšen je i brat od maloljetnika koji je noseći pištoljem za pojasom krenuo prema policajcima.

“Maloljetnik se sumnjiči da je 19. jula sa parking prostora u ulici Bogdana Marića bb u Banjaluci uz pomoć podesnog alata ukrao motocikl marke „Yamaha“. Preduzimajući mjere i radnje prema maloljetnom licu, lice inicijala Nj.S. je zaustavilo svoje vozilo i krenulo prema policijskim službenicima noseći pištolj za pojasom. Lice je lišeno slobode”, saopšteno je iz Policijske uprave Banjalukla.

U saopštenju se navodi da je provjerama utvrđeno da se radi o plinskom pištolju koji je privremeno oduzet. U toku je kriminalistička obrada nad licem Nj.S.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da se radi o krivičnim djelima „Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje“ i „Ugrožavanje sigurnosti“.

Od maloljetnog lica je oduzet motocikl marke „Yamaha“ koji će biti vraćen vlasniku.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂

(nezavisne)