Tri dana nakon što ju je bivši suprug polio benzinom i zapalio, tridesettrogodišnja M. M. iz Mrčevaca kod Laktaša još uvijek je u životnoj opasnosti i priključena je na aparate za disanje, potvrdili su za Srpskainfo iz Univerzitetskog kliničkog centra RS.

-Pacijentkinja je trenutno hospitalizovana u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje. Prema riječima dr Dejana Aćića, vršioca dužnosti načelnika ove Klinike, pacijentkinja je primljena sa opekotinama koje su zahvatile oko 50 odsto tjelesne površine. Zbrinuta je i priključena na aparat za mehaničku ventilaciju. Životno je ugrožena i sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su krajnje neizvjesne – navode iz UKC RS.

Zločin koji se u ponedjeljak ujutru dogodio u Mrčevcima kod Laktaša šokirao je javnost.

Branislav Stanivuković (43), inače osuđen na tri godina zatvora zbog trgovine drogom, na mjesnom putu je napao svoju deset godina mlađu nevjenčanu suprugu, polio je benzinom i zapalio. Ženu je iz vatre spasavala njena maloljetna kćerka.

Stanivuković je, kako saznajemo, zapalio ženu nakon dugogodišnjeg porodičnog nasilja. Na ovaj monstruozni čin se odlučio kako bi je kaznio, zato što je žena odlučila da ga napusti.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂

(srpskainfo)