Putem aplikacije „Građanska patrola“, u protekle dvije sedmice, građani su najviše prijavljivali nepropisno odlaganje otpada i zapuštene i neuređene površine obrasle travom i šibljem. Nepokošenu travu, građani su prijavili na Kastelu i Trešnjiku, a zapuštene parcele u ulicama Koste Jarića, Jovana Bijelića i Radovana Vulina.

-Izdati su nalozi za košenje trave, a parcele će biti uređene ukoliko su u vlasništvu Grada – kažu u Odjeljenju za komunalne poslove.

Ukoliko su parcele u privatnom vlasništvu, preko nadležnih kontrolnih organa vlasnicima će biti naloženo da ih urede. Prijavljena su i oštećenja na dječijim igralištima koja će u najkraćem roku biti sanirana, a iz nadležnog odjeljenja podsjećaju da je, u posljednjih nekoliko dana, sanirana šteta na više dječijih igrališta koju su, uglavnom, izazvali nesavjesni pojedinci.

Nepropisno odlaganje otpada građani su prijavili u ulicama Stepe Stepanovića, Lorkinoj, Branka Popovića i Voždovačkoj, dok je oštećenje klupa prijavljeno u Jevresjkoj ulici. Odjeljnje za komunalne poslove je izdalo nalog da se ovi nedostaci otklone.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂