OVAN

Uspjećete da ostvarite ono što ste imali u planu i bićete zadovoljni poslovnom situacijom danas. Nije vam baš povoljan dan kada su u pitanju osjećanja, moguće je da ćete se osjećati zapostavljeno. Pad imuniteta.

BIK

Dajte sve od sebe da budete posvećeni poslu, ali vam neke stvari danas jednostavno ne idu od ruke. Moguće je da vaše nepovjerenje i ljubomora prave veće probleme u odnosu sa voljenom osobom. Problemi sa urinarnim traktom.
BLIZANCI

Ako želite da postignete poslovni uspjeh, važno je da budete spremni da zatražite nečiju pomoć i podršku. Moguće je da ćete riješiti da izađete iz veze u kojoj niste srećni. Uskoro vas očekuje nova ljubav. Moguća je nervoza.

RAK

Imate veoma dobre aspekte na poslovnom polju i možete da očekujete sudbinski uspjeh koji vam dolazi. Tražite pravu ljubav. Ne želite da pristanete na manje od onoga što vam je potrebno za sreću. Povedite računa o bolovima.

LAV

Imate podršku koja vam je potrebna na poslovnom polju i sada vam je potrebno samo strpljenje. Spremni ste da pokažete svom partneru da ga volite i da ste spremni da se posvetite zajedničkim ciljevima. Prija vam fizička aktivnost.

DJEVICA

Izbjegavajte veća ulaganja na poslovnom polju i maksimalno se potrudite da budete posvećeni ciljevima. Možete da očekujete period u kojem vam neće biti sasvim lako da donesete nove ljubavne odluke. Izbjegavajte alkohol.

VAGA

Možete da očekujete manji konflikt na poslu, ali ćete uspjeti sve da riješite ipak u svoju korist. Osjećate se usamljeno tako da ćete pristati na novu ljubavnu ponudu iako vam možda taj partner ne odgovara. Čuvajte bubrege.

ŠKORPIJA

Imate dosta obaveza kojima ste posvećeni i važno vam je da na ovom polju ostvarite ciljeve koje ste sebi zacrtali. Ako želite da ostvarite neko novo poznanstvo na ljubavnom polju potrebno je da budete slobodniji. Posjetite ljekara.

STRIJELAC

Moguće je da ćete imati komplikacije koje se ne mogu riješiti sasvim lako. Na poslu vam treba dosta strpljenja. Sasvim neočekivano dolazite do susreta sa osobom koja u vama budi osjećaj privlačnosti. Manji problemi sa aritmijom.

JARAC

Vrijeme je da pokažete da ste spremni za poslovne promjene koje su ipak neminovnost. Voljena osoba pokazuje da će maksimalno da se potrudi oko vašeg emotivnog odnosa. Ne izlažite se prevelikom naporu.

VODOLIJA

Očekuje vas povoljan dan za posao. Ne bi trebali da očekujete veće stresove i tenzije sada. Niste sigurni kako da prihvatite partnerove riječi. Moguće je da postajete posesivni i ljubomorni s razlogom. Osjetljiv kardiovaskularni sistem.

RIBE

Zadovoljni ste poslovnim okolnostima. U narednom periodu vas očekuje finansijsko poboljšanje. Potrebno vam je više razumijevanja kako bi na ljubavnom polju sa partnerom ostvarili dobar odnos. Stomačni problemi.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂