OVAN

Očekuje vas dan tokom kojeg ćete imati veliki broj obaveza što vam predstavlja veće opterećenje nego inače. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja je na neki način povezana sa vašim poslom. Pazite na zdravlje.

BIK

Možete da računate na uspjeh kada je u pitanju ovo polje. Sreća vas prati i uspjećete u svemu što zacrtate. Osoba koja vam je važna će pokazati da uzvraća emocije i interesovanje ka vama. Preporučuje se bavljenje sportom.

BLIZANCI

Moguće je da ćete uspjeti da postignete neke nove dogovore koji će vam biti veoma značajni za posao. Očekuje vas stabilna situacija sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, slijedi poznanstvo sa Vodolijom. Zdravlje vam je solidno.

RAK

Iako su važni poslovi u toku, imate utisak da nešto nedostaje. Pred vama je veoma komplikovan period. Otvoreno ćete pokazati šta osjećate prema osobi koja vam se dopada. Nemate više zadrške. Izbjegavajte cigarete.

LAV

Moguće je da ćete dobiti sumu novca koju niste očekivali. Pozitivna iznenađenja vam slijede danas. Očekuje vas dan u kojem ćete imati novo poznanstvo. Spremni ste za ljubavne promjene. Povoljan je period za početak dijete.

DJEVICA

Imate jaku intuciju i zato je neophodno da uvijek na prvom mjestu vjerujete u lične predosjećaje. Početak nove veze u vaš život unosi veoma lijepu, novu energiju kojom ćete biti oduševljeni. Dobro se osjećate.

VAGA

Poslovna situacija će biti odlična u narednim danima. Zahvaljujući vama, stanje se postepeno popravlja. Moguće je da imate neke sumnje vezano za partnera i njegove riječi. Ne vjerujete mu više kao prije. Moguća je slabija cirkulacija.

ŠKORPIJA

Ukoliko sarađujete sa nekom osobom koja je rođena u znaku Bika, možete da se nadate veoma pozitivnom danu. Očekuje vas flert sa nekim koga poznajete duže vrijeme. Osjetićete se čudno. Odlično ste raspoloženi!

STRIJELAC

Imate utisak da neke stvari na poslovnom planu moraju da se mijenjaju što prije. Imate potrebu da dođete do konkretnijih odgovora od vašeg partnera. Konačno možete da razjasnite na čemu ste. Moguća je nesvjestica ili nizak pritisak.

JARAC

Moguće je da za sada nećete dobiti sve povlastice koje ste očekivali, ali ćete vremenom uspjeti u tome. Očekuje vas obnova kontakta sa osobom iz vaše prošlosti. Zajedno ste dijelili nezaboravne trenutke. Problemi vezani za pritisak.

VODOLIJA

Možete da se nadate ostvarenju svojih ciljeva na ovom planu. Pred vama je veoma pozitivan dan. Pred vama je dobar dan ako ste u vezi ili braku. Odnos sa voljenom osobom može značajno da se popravi. Provjerite nivo šećera u krvi.

RIBE

Saradnici vas poštuju i o vama imaju lijepo mišljenje. Možete da se nadate produktivnoj atmosferi na poslu. Dopada vam se osoba u čija osjećanja niste sigurni, pa vam nije lako da joj priđete. Prijaće vam odmor i opuštanje.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂