OVAN

Nije pretjerano povoljan dan za uzimanje ili davanje bilo kakvih pozajmica. Potrudite se da sada čuvate svoj novac. Moguće je da niste sigurni kojim putem ćete da krenete… Voljena osoba želi brak. Izbjegavajte pretjerano naprezanje.

BIK

Nemate dovoljno povjerenja u neke svoje saradnike i to vas dosta koči ka mogućem ostvarenju timskog duha. Teško vam je da ostvarite dobar odnos sa partnerom. Iako se volite, komunikacija je loša. Mogući problemi sa alergijama.

BLIZANCI

Bićete pod velikim stresom, jer vas očekuje veliki broj obaveza, a jako malo vremena da sve završite. Moguće je da ćete imati neke manje trzavice u odnosu sa voljenom osobom. Mogući su problemi sa zdravljem.

RAK

Možete da očekujete da čete na poslovnom planu ostvariti napredak koji imate u planu. Teško vam je da donesete odluku na ovom polju. Odnos sa partnerom vas ne ispunjava, ali niste spremni za promjene. Malaksalost vas prati.

LAV

Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete neke manje probleme tokom današnjeg dana. Pokušajte da izbjegnete nove konflikte sa partnerom. Vaš odnos dolazi do prilično ozbiljne krize. Osjetljiva bešika i mokraćni putevi.

DJEVICA

Nemojte da očekujete da ćete danas imati veće promjene na polju posla. Posvetite se malo i nekim drugim stvarima. Moguće je da ćete od voljene osobe dobiti puno pažnje i nježnosti danas. Respiratorne infekcije.

VAGA

Moguće je da ćete uspjeti da riješite probleme koji su vas neko vrijeme mučili. Danas vam dolazi veliko olakšanje. Nije vam lako da pokažete svoje interesovanje ka osobi koja vam se dopada… Povedite računa o svom režimu ishrane.

ŠKORPIJA

Preporuka je da se danas malo odmorite od posla i okruženja koje vam generalno unosi samo stres i nervozu. Ukoliko ste u braku, očekuje vas ozbiljan razgovor sa voljenom osobom. Izbjegavajte naprezanje.

STRIJELAC

Nemojte donositi važne odluke ako ne morate to da činite danas. Generalno vam ova faza nije povoljna za promjene. Prija vam sloboda koju imate i niste spremni da se vežete za nekog novog. Nesanica je naglašena.

JARAC

Potrudite se da pokažete da ste spremni da po nekim pitanjima budete dovoljno diskretni. Poslovne tajne treba čuvati. Današnji dan vam može donijeti neka otežanja i komplikacije u ljubavi. Moguća je upala mišića.

VODOLIJA

Ukoliko ste u bilo kakvom sukobu sa zakonom, autoritetima ili nadređenima današnji dan nije povoljan za vas. Emotivno ste stabilni i uživate uz voljenu osobu koja u vaš život unosi mnogo sreće. Nema problema sa zdravljem.

RIBE

Očekuje vas značajno poboljšanje finansija koje će veoma pozitivno uticati na dalji tok vaše poslovne situacije. Očekuju vas burne i drastične promjene na ljubavnom polju. Povedite računa o apetitu i ishrani.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂