Ovan

Ovnovi danas imaju jako dobar poslovni dan. Šta god da uzmu da rade ići će im dobro. Zato, dobro iskoristite tu priliku i postignite najbolje rezultate koje možete za sebe. Zdravlje je još uvijek stabilno, ali osjećate neke sitne poteškoće kojih prije nije bilo. Na ljubavnom planu bez većih promjena.

Bik

Vrlo napet, stresan i prenatrpan poslovni dan čeka Bikove danas. Ipak, vi ne bi ste bili ovaj horoskopski znak kad bi tako lako odustali, da ne istjerate sve do kraja i pokažete da možete da se nosite i sa ovim. Zauzeti Bikovi mogu danas imati sitne svadje sa partnerom, dok će slobodni morati da sačekaju još neko vrijeme dok ne upoznaju osobu koja će ih istinski privući i zainteresovati.

Blizanci

Ovaj 31. avgust je kao stvoren za opuštanje i ljenčarenje. Sezona odmora prolazi, a vi kao da tek sad želite da odmarate. Šta vas briga, radite kako vam se radi. To vrijeme koje uzmete za lični odmor i opuštanje, trudite se da iskoriste na pravi način. Dobri izbori su čitanje knjiga, meditacija, slušanje relaksirajuće muzike itd.

Rak

Danas bez puno posla za većinu Rakova. Standardni dan koji protiče bez većeg stresa. Zauzeti rođeni u ovom znaku mogu početi da sumnjaju u svog partnera. Ipak, ništa što se ne može srediti jednim lijepim otvorenim razgovorom.

Lav 

Iako se mnogi vraćaju sa odmora, vi ste već u punom zamahu, radno i fokusirano. Možda baš danas donesete neke jako važne odluke u svom poslu. Dobro razmislite i izanalizirajte. Zdravlje je sve bolje i poteškoće koje ste imali kao da popuštaju i prolaze. Partner vas razumije.

Djevica

Vrlo kreativan dan za vas. Inspiracija vam dolazi na svakom koraku, pa se potrudite da je pretočite u nešto vrijedno pamćenja. Dan je kao stvoren za jedno lijepo porodično okupljanje. Ako niko neće to da organizuje, onda se prihvatite vi tog posla. Prijaće vam malo društva.

Vaga

Jedan vrlo jak poslovni dan je pred vama. Udahnite duboko i bacite se na rješavanje problema. Najbolje je da počnete prvo od onih najvećih, a lake ostavite za kraj. Na kraju dana, prijaće vam da se malo opustite sa svojim partnerom ili društvom.

Škorpija

Idealan dan za stvaranje novih poslovnih prilika i dogovora. Čak postoji mogućnost da se povežete sa nekim iz inostranstva. Ne odbijajte tako lako. Dobra šansa da slobodne Škorpije danas upoznaju osobu koja će im značiti. Zdravlje stabilno bez većih promjena.

Strijelac

Ponovo vam se vraća motivacija za posao koji radite. Iako niste tu istinski ispunjeni, ipak osjećate da morate još neko vrijeme ostati na ovom poslu. Dokle god ste tu, trudite se da date svoj maksimum, a u slobodno vrijeme tražite bolju priliku. Jedva čekate da imate malo više vremena sa svojom porodicom. Stres loše utiče na vaše zdravlje, pa se malo pričuvajte.

Jarac

Donijeli ste neke važne odluke koje je sada vrijeme da slijedite na poslovnom planu da bi dobili željene rezultate nakon nekog vremena. Nadređeni se ne slažu sa vama, ali vi kad nešto zacrtate to mora tako da bude. Malo više harmonije u odnosu sa partnerom bi značilo oboma. Zdravlje ide na bolje i to je vrlo svijetla tačka.

Vodolija

Standardni poslovni dan očekuje većinu Vodolija. Iskoristite to da razmislite o nekim budućim potezima. Slobodne Vodolije imaju priliku da večeras upoznaju jednu novu osobu koja će unijeti vedrinu u njihov život. Prepustite se prilici.

Ribe

Još uvijek čekate da naiđe neke inspiracija, neko nadahnuće koje ćete moći da materijalizujete. Ne čekajte previše, jer prave prilike treba na vrijeme prepoznati i djelovati. Partner počinje da razumije vaše probleme i konačno djeluje kao da možete naći zajednički jezik.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂