Ovan

Niko drugi vam nije kriv ako ste vi sami donijeli odluku o nečemu. Preuzmite odgovornost i budite zreli, nema smisla cijelog života prebacivati loptu na tuđi dio terena. Promašaji su sastavni dio života, to se odnosi kako na posao, tako i na ljubav i na prijatelje.

Bik

Jednoj osobi ste dozvolili da ima veći uticaj na vas nego što ste očekivali i sada ne znate kako to da ispravite. Distanca je možda jedini logični korak. Ako vam treba pomoć, nemojte se ustručavati da je potražite, bilo da se radi o poslu, ljubavi ili porodičnim odnosima. Ima ljudi kojima je stalo do vas.

Blizanci

Spasite ono malo ponosa i bacite se u potragu za drugim poslom, ponekad nije tačna izreka da je bolje vrabac u ruci nego golub na grani. Život prolazi, a vaše ambicije se ne ostvaruju. Kontrola ne smije biti osnova ljubavne veze, dajte prostora vašem partneru, svako ima pravo na svoju intimu i samostalnost.

Rak

Poslovni odnosi nisu na zavidnom nivou, ali se trudite da budete korektni prema drugima i oni prema vama. Neka danas tako i ostane. Ukoliko vaš partner ne želi da prihvati ono što vama smeta, morate naći rješenje ili kompromis da to prevaziđete.

Lav

Slušajte savjete od svojih poslovnih partnera, žele da vam pomognu iako vi mislite da vam rade iza leđa. Prihvatite kritiku, niste savršeni i nemate rješenje za svaki problem. Uspjeh jedne veze ne zavisi od same osnove i nije ga lako održati. Požrtvovanje i kompromis je dio ljubavnog odnosa i ako to ne shvatate, morate promijeniti mišljenje.

Djevica

Mnoge mogućnosti su pred vama, od vas zavisi da li ste željni da preuzmete rizik i pomjerite se sa mjesta. Usavršavanje je obavezan dio svačije karijere. Razočaraćete se u neke bliske osobe i njihove postupke, iako će vam u početku biti teško, dobro je iznijeti stvari na vidjelo.

Vaga

Ambiciozni ste, ali nemate još uvijek razvijen takmičarski duh i želju da se trkate sa saradnicima. Ipak, morate shvatiti da u dvadeset prvom vijeku to jednostavno tako mora da bude. Emocije se ne mogu forsirati, ako ih nema, ne možete ih silom stvoriti. Pustite drugu osobu da živi svoj život.

Škorpija

Iako se trudite da ugodite svima, to jednostavno nije moguće. Morate odlučiti da li želite napredovanje ili tapšanje po ramenu. Imate želju da nešto promijenite na ljubavnom planu, ali nemate razumijevanje od partnera da to sprovedete u djelo.

Strijelac

Morate prihvatiti neke nove zadatke ako želite da pokažete da ste bolji od vaših poslovnih saradnika. Ljubavni partner cijeni vaš trud da mu posvetite vrijeme.

Jarac

Odlučite da li ste osoba koja je karijerista ili želite da budete dobar prijatelj. To ponekad u poslu ne ide jedan sa drugim. Miran dan sa partnerom je upravo ono što želite.

Vodolija

Tražite način da budete sami svoj šef, ali vas drugi pritiskaju da promijenite karijeru iako vi to ne želite. Vi tražite od partnera samo da vas podrži u onome što volite. Ali, on vas ne podržava u tome.

Ribe

Progutajte ponos i krenite dalje, ne vrijedi gubiti vrijeme na stvari koje ne možete promijeniti.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂