Jesen je stigla i gotovo momentalno potisnula ljetnu garderobu.

Možda ste mjesecima unazad, uslijed pandemije Korona virusa većinu vremena provodili kod kuće i nosili ležerniju odjeću, ali je došlo vrijeme da obučete neke konkretnije komade garderobe. Jesen je nastupila i ako ste voljni da saznate šta vam stilisti preporučuju kao – “must have” – artikle za ovu sezonu, ostanite sa nama u redovima koji slijede.

ČIZME DO ČLANAKA

Još uvijek nema potrebe da nosite duboke čizme, jer se u njima možete osjećati sputano, nakon što ste gotovo cijelo ljeto bili bosi i u sandala. Čizme do članaka su savršene za prelazni period koji se proteže pred vama. Idealne su za nošenje uz širi asortiman garderobe.

CRNA KLASIČNA ROLKA

Detalj koji vam je ove jeseni neophodan je crna klasična rolka koja djeluje vrlo ležerno i elegantno u isto vrijeme. Možete je nositi uz farmerke ili uske ženske pantalone i postići zahvaljujući njenoj jednostavnosti vrlo upečatljiv i dopadljiv izgled.

LAGANI MANTIL

Ako tražite ultimativni detalj koji će vam podariti besprijekoran izgled, lagani jesenji mantil je ono za čim treba da posegnete. Mantili su praktična rješenja bilo za kišovite dane ili hladnije i vjetrovite.

CRVENI RUŽ ZA USNE

Ukoliko obično nosite odjeću neutralne palete boja, crveni ruž je detalj koji će vam podariti izražajan izgled. Savršen je upravo zbog činjenice što se lako stapa sa širom paletom odjeće bilo poslovnog ili svakodnevnog opuštenog stila.

KOŽNI DETALJI

Ako ste u potrazi za upečatljivim detaljem za ovu jesen, stilisti savjetuju da odaberete kožu. Kožni detalji na pantalona, suknjama, kaputima i gdje god još da poželite apsolutni su hit ove jeseni. Doprinose izražajnom i autentičnom stilu koji ćete obožavati.

ŽIVOPISNE MINĐUŠE

Čak i najsitniji detalji u vidu minđuša mogu da doprinesu vašem atrativnijem izgledu. Ove sezone stilisti savjetuju da potražite neke živopisnije varijante. Minđuše u bojama su trenutni trend, a djeluju tako odvažno u svim prilikama.

STILSKA MASKA

Svakako kako još uvijek moramo prema preporukama da nosimo maske pri ulascima u prostorije sa više ljudi, vrijeme je da se udaljite od klasičnih varijanti. Potražite neke stilske primjerke koji ističu vaš karakter.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂