OVAN

Pojavljuje se iznenadni trošak koji vam kvari raspoloženje. Srećom je oblast ljubavi odlično prikazana, pa se punite pozitivnom energijom zahvaljujući partnerki. Kosti su prilično osjetljive. Čuvajte se preloma i povreda.

BIK

Oblast komunikacije je loše prikazana. Sa kolegama ne uspijevate da nađete zajednički jezik. Na polju ljubavi je slična situacija: niti se javljate partnerki, niti ona zove vas. Nervi su osjetljivi i prave problema u poslovnoj i privatnoj sferi.

BLIZANCI

Svjesni da treba da mijenjate sistem rada. Zbog nekih površno donijetih odluka sada stagnirate na pojedinim poslovnim projektima. Pripazite malo na motoriku: možete se sapleti, pasti, povrijediti.

RAK

Pokušavate da svoje ideje približite saradnicima, ali nailazite na zid neodobravanja. Emotivno prazni ostajete u kući i vodite duge razgovore sa prijateljima. Fizički ste se ulijenili i planirate to da promijenite.

LAV

Zajedno sa kolegama pravite novi poslovni plan, jer se stari pokazao neostvarivim. Ostavljate nejasan utisak kod simpatije. Svjesni ste da vam je kondicija nikakva i planirate da nešto uradite po tom pitanju.

DJEVICA

Pokušavate da samostalno riješite probleme bez konsultacija sa kolegama što vam baš i ne ide od ruke. Razmišljate šta da kažete partnerki. Polako pripremate oproštajni govor. Napetost rješavate toplom kupkom.

VAGA

Posao se ne odvija onom brzinom kojom bi željeli i to vas brine. Partner ima utisak da je centar vašeg univerzuma i da vi malo pretjerujete. Disajni organi su osjetljivi, pa je moguća bol u grlu.

ŠKORPIJA

Radni dan provodite u grču. Pokušavate da riješite nagomilane probleme, ali vam ne ide od ruke. Komunikaciju sa partnerkom smatrate nepotrebno dinamičnom. Na polju zdravlja nema promjena.

STRIJELAC

Energični ste i realizacija poslovnih planova se odvija baš kako ste očekivali. Partnerka je nezadovoljna, jer misli da je izbjegavate. Kada su žene u pitanju, vrijeme je za redovnu kontrolu kod ginekologa.

JARAC

Poslovni put koji je planiran je odložen na prijedlog druge strane. Nesigurni ste u ljabav partnerke, jako ljubomorni i pravite nepotrebnu scenu. Fizički ste neaktivni i imate lošu kondiciju.

VODOLIJA

Konačno dan bez većih trzavica na poslu. Emotivno ste prazni i nemate snage ni za kakvo druženje. U mentalnom ste padu, neraspoloženi i imate utisak da ste upali u kolotečinu koja vas guši.

RIBE

Uspijevate da ostvarite uspjeh tamo gdje drugi nisu i to vas naknadno podstiče da budete još bolji. Partnerka se distancira od vas, jer smatra da je previše forsirate. Što se tiče zdravlja, zadovoljni ste istim.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂