Od kako smo prošle godine saznali da Celine Dion ima čitav jedan sprat u kući na kom drži svoju neprocjenjivu kolekciju obuće, stvari ne idu istim tokom 🙂

Žene i cipele, ta nerazdvojna kombinacija učinila je da postane suvišno prebrojavanje obuće koju u svom posjedu ima jedna žena, kao i dvoumljenje po pitanju kupovine novog para. Čak i ako ne posjedujete poput nekih (Celine ima 10.000 pari cipela!) na stotine cipela i čizama, u malom stanu zna da bude zaista izazovno smještanje i do dvadesetak pari. U tom pogledu donosimo vam ovom prilikom zanimljive ideje za odlaganje obuće u kući.

KVADRATNE POLICE ZA OBUĆU

Umjesto da obuću držite u kutijama i da pri tom provedete sate tražeći odgovarajući par, ako posegnete za kvadratnim policama imaćete na dohvat ruke, pregledno posložene sve cipele i čizme koje imate u svom posjedu. Ukoliko se radi o visokoj polici savjet je da u donjim redovima bude obuća koju najčešće nosite.

PROZIRNE KUTIJE ZA ODLAGANJE

Osnovna prednost prozirnih kutija za odlaganje je u tome što ćete za razliku od kartonskih kutija moći da vidite šta se u njima nalazi. Takođe, ako ste zabrinuti za količinu prašine sa kojom bi vaša omiljena obuća mogla da dođe u dodir, kao u pogledu otvorenih polica, ova varijanta se nameće kao vrlo zahvalno rješenje.

USPRAVNE POLICE ZA ORMAR

Ako u hodniku nemate dovoljno prostora za dodatnu policu za odlaganje obuće, opcija koja vam se nudi su uspravne police koje se kače sa unutrašnje strane ormara. Jedina mana ovih polica je ta što svoje duboke čizme nećete moći da smjestite u njih.

POLICA U VIDU NOSAČA NA VRATIMA

Vrata sa unutrašnje ili spoljne strane ormara ili prostorije po vašem izboru su često zapostavljena površina. Samim tim ona su savršeno mjesto za postavku police za obuću koja izgleda kao skladan metalni nosač, a koja u prosjeku može da prihvati i do 36 pari cipela.

KUTIJA ISPOD KREVETA

Ukoliko ne želite da vam sezonska obuća bude na putu, a ispod svog kreveta u spavaćoj sobi imate dovoljno mjesta za odlaganje, zgodna opcija koja vam stoji na raspolaganju je kutija za obuću sa pregradama za svaki par.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂