Andrej Slovek, Igor Kovčić i Marina Janjić uhapšeni su u Banjaluci u okviru akcije “Biser” koja je usmjerena na razbijanje mreže uličnih preprodavaca opojnih droga na području Grada, saznaju “Nezavisne”.

“U toku su pretresi na više lokacija u Banjaluci, prilikom kojih je pronađena određena količina droge kokain, spid i marihuane, kao i digitlne vage, vatreno oružje i novac”, navedeno je u saopštenju MUP-a RS.

Kako se dodaje, uz navođenje inicijala, oni su uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnim drogama, proizvodnja i promet škodljivih proizvoda i neovlašteno bavljenje određenim zanimanjem.

Uhapšeni se sumnjiče da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, proizvodnja i promet škodljivih proizvoda i neovlašteno bavljenje određenim zanimanjem.

Name, policajci su pronašli nelegalni starački dom na području Banjaluke, u kojem je pronađeno 16 osoba starije životne dobi.

U saopštenju se navodi da policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci provode pomenutu operativnu akciju.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂

(nezavisne)