R.P. je osumnjičen da je u subotu fizički i verbalno napao tri maloljetne osobe dok su lijepile predizborne plakate u Maslovarama, nakon čega je pocijepao plakat jedne političke partije, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Kako je navedeno, Policijskoj stanici Kotor Varoš osoba, čiji su inicijali S.Ž., iz Kotor Varoša, prijavila je R.P. da je u Maslovarama fizički i verbalno napao tri maloljetne osobe dok su lijepile predizborne plakate, a zatim i jedan pocijepao.

“R.P. je alko-testiran, a tom prilikom je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu 0,80 g/kg. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog djela. Obaviješten je i dežurni sudija Osnovnog suda Kotor Varoš, koji se izjasnio da se radi o prekršajima vrijeđanje, tuča i fizički napad i uništavanje javnih oglasa i objava iz oblasti Zakona o javnom redu i miru, te da se zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka dostavi u redovnoj proceduri“, stoji u saopštenju PU Banjaluka.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂