Svi koji imaju sumnju da postoji neka epidemija, trebalo bi samo da zavire u Univerzitetski klinički centar. Da vide kakvi se nadljuski napori ulažu, koliko stotina ljudi je hospitalizovano. Možemo se samo nadati da ovaj talas neće dalje rasti. Da ne dođemo do crvene linije kada ne budemo imali zdravstvenog osoblja – istakao je Radojičić.

Radojičić je ranije saopštio da je pozitivan na virus korona. On je naveo da je proteklih dana i sedmica bio veoma naporan tempo, a neke simptome je teško rano identifikovati.

– Umor i slično je posljedica samog posla. U utorak uveče pojavila mi se temperatura, prvo blaga, a zatim visoka. Javio sam se ljekaru i otišao na kontrolu. Na brzom testu pokazao se negativan test, nakon čega sam se izolovao. Čekao sam rezultate PCR testa koji je potvrdio da imam virus korona. Imam visoku temperaturu, poteškoće pri disanju, zamaranje, mislim i da na snimku pluća ima nekih promjena. Nažalost, porodično smo bolesni i supruga i kćerka – rekao je Radojičić.

Radojičić je rekao da njegovo trenutno odsustvo ne utiče na posao.

– Gospodin Srđan Amidžić radi posao koji bi radio ja. Mi smo još prije nekoliko sedmica pokušali da podijelimo posao, da radimo u smjenama ako se neko razboli da ne ode cijela smjena – rekao je Radojičić za ATV.

On je dodao da je dosta njegovih saradnika prošlo bolest, međutim, to se u Gradskoj upravi nije smjelo osjetiti.