Zdravka Livopoljac, majka mladića Bojana koji je zbog posljedica teške saobraćajne nesreće u invalidskim kolicima, pridružila se humanitarnoj akciji prikupljanja novca za protezu pomoću koje će njen sin nakon dugo godina ponovo hodati.

Njene spretne ruke pletu priglavke živopisnih boja koji koštaju po 10 KM, a novac od prodaje biće proslijeđen fondu da bi Bojan što prije bio operisan.

Uprkos svim problemima ovaj mladić ne gubi nadu, a vjeru u bolje sutra i osmijeh na lice vratio mu je i Banjalučanin Milan Savanović, koji je na društvenoj mreži “Fejsbuk” pokrenuo akciju s ciljem da sakupi novac za kupovinu proteze Bojanu.

– Njegova želja je skromna, minijaturna i nesebična. On želi samo da hoda, želi da stane uspravno i sebi i bolesnoj majci olakša svakodnevicu. Do realizacije njegove želje dijeli ga samo 7.000 maraka. Za sve nas koji radimo i primamo platu nije to mnogo – rekao je Savanović.

Svi koji žele da daju svoj doprinos ovoj humanitarnoj akciji mogu uplatiti novac na račun u NLB Razvojnoj banci broj 562-010-80899036-98 na ime Bojan Livopoljac.

Livopoljac je u saobraćajnoj nesreći 2009. godine izgubio obje noge do potkoljenice i nakon 37 operacija i raznih komplikacija konačno su stečeni uslovi za proteze. Jedina prepreka je nedostatak novca, ali uz podršku dobrih ljudi i nju bi ovaj hrabri mladić uskoro mogao da savlada.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂

(glassrpske)