Dalibor Čamber (prvi s lijeva)

Dalibor Čamber (46) iz Laktaša osumnjičen je da je, u društvu sa osumnjičenim Milanom Đurđevićem (42), takođe, iz Laktaša, ranio iz pištolja sugrađane S.D. i B.A. (22), nakon čega je S.D. preminuo.

Mladić iz Laktaša čiji su inicijali S.D. preminuo u je u Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Republike Srpske od posljedica ranjavanja sinoć u 22.50 časova u pucnjavi na benzinskoj pumpi u Trnu, u opštini Laktaši, saopšteno je danas iz Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci.

Pripadnici Policijske stanice Laktaši uhapsili su osumnjičena lica koja se nalaze na kriminalističkoj obradi, nakon čega će biti sprovedeni na ispitivanje u Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci. Uviđaj je obavila dežurni tužilac banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva Hana Vranješević zajedno sa pripadnicima Policijske stanice Laktaši.

Ona je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti počinjenog teškog ubistva, a naložena je i obdukcija tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Na benzinskoj pumpi u mjestu Trn sinoć u 22.50 časova osumnjičeni Dalibor Čamber, koji je bio u društvu sa osumnjičenim Milanom Đurđevićem, iz pištolja je ranio sugrađane čiji su inicijali S. D. i B.A.

Čamber je, kako saznajemo, od ranije poznat policiji. Takođe, kako nezvanično otkrivamo, pomenuti osumnjičeni je pripadnik “Srbske časti”.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂