OVAN

Sav novac koji ste nekome pozajmili sada Vam se vraća, možete da se opustite i pozavršavate Vaše finansijske konstrukcije. Vi ne težite vezivanju, niti ozbiljnijoj vezi! Važno Vam je da se opustite i da živite život slobodno, kako mislite da Vam prija i kako osjećate da zaslužujete i da Vam je potrebno. Migrena.

BIK

Nezaposleni napokon dobijaju mogućnost zaposlenja. Ipak, u samom startu nećete biti zadovoljni poslom i opcijama koje će Vam se otvoriti. Slobodnim Bikovima stoji poznanstvo sa nekim o kome su samo maštali. Moguće je da ćete upoznati i lično nekog sa društvenih mreža. Problemi sa bubrezima.

BLIZANCI

Od kljućnog je značaja da pokažete nevjerovatnu količinu flesibilnosti. Sve sto poželite, zaista možete i da realizujete i to uz minimum truda. Pred Vama je vrlo buran dan u emotivnom smislu. Povedite računa o svojoj naglosti. Osjetljivi urinarni putevi.

RAK

Imate potpuno opravdan osjećaj do sada da ste bili uvijek u drugom planu, a sada izbijate na površinu i dolazi Vaše vrijeme po pitanju karijere. Bez obzira da li ste u vezi ili ne, imate jak, gotovo nezadrživi nalet seksualne energije, koja podrazumijeva i neodoljivu potrebu za promjenom. Povećajte unos kalcijuma.

LAV

Ukoliko ste skeptični po pitanju poslovnog uspjeha, krenite lagano, bez posebnih očekivanja i planova. Za veliku većinu emotivnih problema, uzrok ste Vi i Vaša sujeta! Pokušajte da smirite situaciju, jer će ove poteškoće ipak proći! Moguca je glavobolja.

DJEVICA

Rješenje će se već samo po sebi nametnuti! Naravno, sve će biti u cilju poboljšanja finansijske situacije, koju ćete uskoro osjetiti i bićete vrlo zadovoljni. Obuzdajte strasti, jer postoji mogućnost da to zbuni partnera i da Vas pogrešno protumači. Porazgovarajte, jer partner nema toliku potrebu za bliskošću. Osjećate se umorno – potreban vam je odmor.

VAGA

Ukoliko sklapate neki ugovor, vodite računa gdje stavljate svoj potpis, da kasnije ne bi došlo do nesporazuma. Već duže vrijeme ste pod prismotrom. Predmet ste obožavanja, na neki način. Jedna osoba koja gaji vrlo jaka osjećanja prema Vama će pokušati da Vam se približi. Zdravstveno, nema problema.

ŠKORPIJA

Danas se držite ustaljenih poslovnih pravila, a ako imate potrebu da nešto promijenite, mijenjajte sebe! Partner gaji velika očekivanja, pa že biti veoma razočaran, stoga je bolje sve prekinuti na početku, nego pustiti da se priča razvije i ode na mnogo ozbiljniji novi. Izbjegavajte cigarete!

STRIJELAC

Lako, brzo i jednostavno ispunjavate svoje poslovne obaveze, ali ne samo zahvaljujući sreći, vec i vrhunskoj inteligenciji. Nalet odlučnosti i samopouzdanja osjećate i to je ključna stvar koja može da vam pomogne da se konačno stabilizujete i da uhvatite pravac u ljubavi koji Vam je predugo nedostajao. Imate višak energije.

JARAC

Ne zloupotrebljavajte povjerenje koje dobijate. Uvijek se svakom, na poseban način, odužite. Slobodni pripadnici znaka biće privlačni i šarmantni osobama suprotnog pola i to će uspjeti da iskoriste i materijalizuju, na svoje veliko zadovoljstvo. Moguća je manja vrtoglavica.

VODOLIJA

Uvijek Vam drugi pomažu, ljudi Vas vole, lako im se uvlačite pod kožu. Svi sa radošću prihvataju Vas zarazni optimizam. Svi su oko vas, na usluzi! Kako vrijeme prolazi sve ste sigurniji u sebe, a u ovom danu Vaše ljubavne želje i aspiracije ce konačno naći plodno tlo. Povedite računa o grlu!

RIBE

Lijepo se osjećate na poslu, bez nekog posebnog razloga. Imate potrebu za zabavom, uvijek i svuda. Provlačite se lako na poslu, jer ste skloni da hvatate krivine. Odlučni ste da mnogo toga sto nije valjalo u ljubavnim relacijama promijenite, da počnete da razmišljate na neki potpuno novi način. Izbjegavajte alkohol!