OVAN

POSAO: Rasijani ste, pamtite nevažne stvari, a ispuštate glavne detalje na poslu. Ipak ste srećni, pa ćete biti samo opomenuti, što je dovoljno da se presaberete.

LJUBAV: Jedan telefonski poziv mogao bi da vas obraduje i probudi vam sva čula.

ZDRAVLJE: Bez problema.

BIK

POSAO: Probajte da ono što mislite zadržite za sebe, pa tek ako vam i sutradan bude ista misao na pameti, izgovorite je i uputite je kome je namijenjena.

LJUBAV: Ljubav vam je važna, pogotovo ako je stvar ozbiljna, a vi spremni za sudbonosno “da”. Sve što je van toga, ne zanima vas, pa ako ste u nedefinisnaim vezama, lako ih sada privodite kraju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani.

BLIZANCI

POSAO: Vaš nagon za radom je iskren i nesputan, pa ma koliko vas drugi vidjeli kao tiranina koji nameće svoje lične kriterijume, ovo je dan kada vas autoriteti javno hvale i nagrađuju.

LJUBAV: Suviše je rano da donosite ocjenu o ponašanju bliske osobe. Stoga nemojte donositi ishitrene odluke, možete se pokajati.

ZDRAVLJE: Moguća je prolazna glavobolja.

RAK

POSAO: Ako želite za sebe bolje uslove, sada je idealno da ih tražite. Ovo je dan kada ste u skladu sa sobom, čak i kada niste u skladu sa drugima.

LJUBAV: Niste emotivno zadovoljni, a baš tokom ovog dana ste posebno osjetljivi i zato izbjegavajte direktnu konfrontaciju, posebno sa osobama koje vam u suštini i nisu mnogo važne.

ZDRAVLJE: Imate višak energije.

LAV

POSAO: Kolege puštate svjesno da sami uvide svoje greške i ne insistirate prvi put na tome da budete u pravu. Puštate da ih vrijeme u to uvjeri.

LJUBAV: U ljubavi ste sjajni, ako izuzmemo konstantnu potrebu da se držite plana koji zacrtate. Okrenite se konkretnim stvarima i krenite sa mrtve tačke.

ZDRAVLJE: Problemi sa vidom.

DJEVICA

POSAO: Sve će dobro proći, jer ste napokon shvatili u kom smjeru treba da idete.

LJUBAV: Djelujete hladno i distancirano, pa vas nije lako zavesti, čak i kada ste i za to zainteresovani. Ono što privlači u vama jeste vaša pedantnost, ali i otkačenost koja uvijek iznenadi partnera.

ZDRAVLJE: Odlično se osjećate.

VAGA

POSAO: Minus faza je već prošla. Imate veliku količinu energije i elana za nove početke, ali i za rješavanje eventualnih problema koji se već gomilaju neko vrijeme.

LJUBAV: Opčinjeni ste erotikom i uživanjem u njoj! Libido će biti povećan, kao i želja za novim emotivnim kontaktima.

ZDRAVLJE: Budite oprezni u saobraćaju, izbjegavajte sukobe bilo koje vrste.

ŠKORPIJA

POSAO: Slobodni dio svog angažovanja prepustite jednom mlađem autoritativnom kolegi. Pošto ste se dovoljno dokazali, vama je potreban predah, a njemu ostavite dokazivanje!

LJUBAV: Seksepil prosto zrači iz vas, magnetski privlačite jednu osobu iz kruga vaših prijatelja koju već duže vrijeme držite u neizvjesnosti. Pa zašto to radite?

ZDRAVLJE: Možete da se opustite.

STRIJELAC

POSAO: Iako ste već donijeli čvrstu odluku da ćete veći dio dana provesti radno, promijenićete planove.

LJUBAV: Osjećate se usamljeno, a ponašate se i nekorektno prema partneru. Tražite potvrdu i pohvalu za dobro i zrtvu koju činite, a zaboravljate pri tom da je to vaš izbor. Sukobi i neslaganja su najistaknutiji sredinom dana.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hroničnim smetnjama.

JARAC

POSAO: Počinjete da maštate, a novca nikad dosta. Vi, sva sreća, ne spadate u one kojima je on potreban da bi se dobro zabavili.

LJUBAV: Zbog emotivne nesigurnosti povremeno imate potrebu da provjeravate svog partnera.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima.

VODOLIJA

POSAO: Otvoren pristup je najbolji i nosi najpozitivnije rezultate. Iskoristite ovaj dan za razgovore i regulisanje problema. Samo nikako nemojte to raditi tako što ćete lagati ili nešto kriti.

LJUBAV: Osobe koje su u braku malo su nervozne zbog promjenljive situacije u domu.

ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

POSAO: Novac, bez koga ste bili u škripcu stiže tokom dana, a jedan dio odnosi se i na prihode iz inostranstva.

LJUBAV: Nemojte mnogo razmišljati, aktivirajte se! Nemojte odgovarati na jednu provokaciju ili udvaranje posredstvom interneta.

ZDRAVLJE: Prija vam bavljenje sportom.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂