Poslije zimske pauze, a u okviru radova na izgradnji Ulice Ivana Gorana Kovačića, trenutno se rade zemljani radovi i izgradnja kanalizacije.

Kako je potvrđeno u preduzeću „Niskogradnja“ koje izvodi radove, tokom ove sedmice poslije gradnje kanalizacije, vršiće se pripreme za postavljanje ivičnjaka i tamponskog sloja.

Podsjećamo, zbog nastavka rekonstrukcije ove ulice obustavljen je saobraćaj od Ulice Knjaza Miloša do Ulice Krajiških brigada, zbog čega se mole svi učesnici u saobraćaju za oprez i razumijevanje, te da za vrijeme radova koriste alternativne pravce.

Rekonstrukcija saobraćajnice u Ulici Ivana Gorana Kovačića, na potezu od „Centruma“ do „Lesnine“, počela je prošle godine kada je urađena prva faza i djelimično završena dionica do skretanja za Tržni centar „Tropik“.

Sada se radi na drugom dijelu, od skretanja za „Tropik“ do uklapanja na kružnu raskrsnicu kod „Centruma“, nakon čega će uslijediti polaganje završnog sloja asfalta i postavljanje saobraćajne signalizacije i opreme, te će kompletna saobraćajnica biti puštena u saobraćaj.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂