OVAN

Imaćete podršku osobe koja je na položaju ili je u pitanju vaš nadređeni. Sada je šansa da se obnovi neki kontakt iz prošlosti koji je ostao nedefinisan, nedorečen. Slaba tačka su bubrezi i bešika, pa budite oprezni.

BIK

Jaka energija može vam donijeti veći uspjeh, ukoliko se maksimalno potrudite i date sve od sebe. Lako može doći i do prekida veza, naročito onih u kojima već duži period vlada monotonija. Zdravlje je odlično.

BLIZANCI

Finansije su u porastu, imaćete priliv novca, dobitke, srećne okolnosti vezane za novac. Slobodnim Blizancima smiješi se novo poznanstvo, nova ljubav, sa osobom koju sreću na javnom mjestu, kroz neko druženje ili izlazak. Slaba tačka je grlo kao i disajni putevi.

RAK

Oni koji su nezaposleni veoma lako mogu pronaći odgovarajući posao, pa imajte inicijativu. Odnos sa partnerom se može pokvariti, moguće je zahlađenje, sumnja u ljubav, nesporazumi. Potrebno Vam je više fizičke aktivnosti da biste se bolje osjećali.

LAV

Posao će vam biti prilično naklonjen, očekujte stabilnost u poslovima i finansijama kao i mogućnost da konačno materijalizujete poslovne ideje i planove. Vrlo je moguće da će vaš emotivni odnos doći na veći ispit. Ne donosite odluke pod uplivom jakih emocija, savjet je da sačekate još neko vrijeme. Provjerite pritisak.

DJEVICA

Budite obazrivi, jer je prisutna mogućnost za svađe, sukobe i nesporazume sa kolegama, pa pripazite. Ovaj dan je dosta osjetljiv za one koji su u dužim vezama ili u braku. Dolazi do emotivnog nezadovoljstva, ali i preispitivanja emocija, sopstvenih želja i uvjerenja. Osjetljiviji će biti mokraćni putevi, bubrezi i bešika.

VAGA

Za Vage koje se bave ekonomijom, finansijama, bankarstvom ili nekretninama, vrijeme je za realizaciju većih poslova kao i za poboljšanje finansija. Smiješi se ljubav sa osobom koju upoznajete kroz posao ili neke poslovne prilike. Moguće su glavobolje kao i bolovi u vratu i rukama.

ŠKORPIJA

Nezaposlene Škorpije imaju veće šanse za zaposlenje, moguća je i pomoć, protekcija prijatelja. Odličan je period za tajne ljubavi, tajne veze, kao i za vraćanje bivših ljubavi. Slaba tačka su noge i prepone, više šetajte i bavite se sportom.

STRIJELAC

Rasejanost koja će vas pratiti dosta će uticati na poslovne rezultate. Potrebno je da imate inicijativu ukoliko želite da obnovite neki ljubavni kontakt koji je prekinut. Provjerite pritisak i ne odlažite redovne kontrole kod ljekara, više šetajte.

JARAC

Postoji velika mogućnost da napravite greške za koje će vam biti potrebno dosta vremena da ih ispravite. Slijedi poznanstvo sa mlađom osobom koju ćete upoznati preko prijatelja ili društvenih mreža. Osjećaj umora će vas konstantno pratiti.

VODOLIJA

Budite oprezni sa papirologijom, potpisivanjem dokumenata kao i sa sklapanjem poslovnih dogovora i ugovora. Uživaćete u društvu voljene osobe, a moguć je i zajednićki put. Moguće su stomačne tegobe, uslijed brzog života i nepravilne ishrane. Jedite sporije i redovnije.

RIBE

Za one koji su nezaposleni, nije povoljna dan, osim što postoji mogućnost da se ponovo aktivira neki posao na koji ste dugo čekali. Osoba sa posla već duže vrijeme misli na Vas, a to ste vjerovatno i primijetili, osjetili. Zdravlje – prisutna je preosjetljivost, želja za osamljivanjem.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂