OVAN

Polje posla će biti pod izazovnim aspektima. Nailazićete na prepreke – u saradnji, sa dogovorima, kao i sa rokovima. Ovaj dan podiže ljubavnu energiju, pa sada lako možete da ostavite snažan utisak na suprotni pol, naročito ako ste slobodni. Mogući su problemi sa disanjem i alergije.

BIK

Izbjegavajte sukobe na poslu, jer možete sebi time više nauditi nego postići pozitivno rješenje. Zauzeti Bikovi treba da budu biti strpljivi i tolerantni, neće biti sve potaman, a ovi uticaji mogu dovesti do svađa i nesporazuma. Zdravlje vam je stabilno, ali mogli bi malo da popravite ishranu.

BLIZANCI

Mnogi od vas će shvatiti da nisu na pravom mjestu, pa će na dublji način početi da razmišljaju kako sebe vide u poslovnoj budućnosti. Ovog dana naglasak će biti najviše na strasti, privlačnosti i ova energija će vam prodrmati ljubavni zivot iz korijena. Izbjegavajte cigarete.

RAK

Povoljan je period za obrazovanje, kurseve, sticanje novih znanja i vještina. Polje ljubavi je pod jakim uticajem promjena, što lako u Vaš život može donijeti novu ljubav, novo poznanstvo sa osobom koja je na neki način povezana sa inostranstvom, putovanjima. Povedite računa o grlu.

LAV

Oni koji su nezaposleni na malo teži način će doći do željenog posla, pa se morate naoružati strpljenjem, jer ćete za bolji posao još morati da čekate. Upoznaćete osobu baš po vašoj mjeri, koja će vam biti inspirativna i veoma zanimljiva. Moguća je manja vrtoglavica.

DJEVICA

Sada je prilika povoljna za napredak na poslu, samo je potrebno da imate više inicijative. Očekujte povoljnosti vezane za tajne ljubavi, tajne veze, ali budite pažljivi, jer može doći do razotkrivanja. Imate višak energije.

VAGA

Sada su povoljne prilike za sprovođenje sjajnih ideja uz naklonost kolega i nadređenih. Period emotivnih preispitivanja, ćutanja, sumnji i nezadovoljstva se još neko vrijeme nastavlja. Bez problema na polju zdravlja.

ŠKORPIJA

Oni koji su u privatnom biznisu imaju povoljne uticaje za napredak, širenje posla, možete ostvariti jako dobru saradnju sa poslovnim partnerima. Ukoliko se još nije vratila osoba iz prošlosti za kojom patite, sasvim je izvjesno da će se to desiti sada. Povećajte unos kalcijuma.

STRIJELAC

Imate uticaje koji vam mogu donijeti i neke nove poslovne prilike, ali i da nešto mijenjate, unaprijedite, kao i za udruživanje sa drugima. Velika je šansa da sada otpočne lijepa ljubavna priča, koja će obilježiti vaš zivot. Neophodan Vam je odmor.

JARAC

Bitno je da ne odustajete ako naiđete na neke prepreke i da svoju zamisao dovedete do kraja, isplatiće vam se. Osobe u braku će moci da odahnu, jer najveće brige prolaze i popuštaju. Osjetljivi urinarni putevi.

VODOLIJA

Budite oprezni sa novcem imaćete veću želju za trošenjem novca i to vas moze dovesti u problem. Ukoliko razmišljate o razvodu odložite tu misao, jer ipak je to bila faza koja prolazi. Izbjegavajte alkohol.

RIBE

Oni koji su u privatnom biznisu ovog mjeseca mogu napraviti veliki iskorak u poslovanju, naročito ako se bavite poslovima vezanim za inostranstvo. Ovo je dan izazova, slobodnih ljubavi, promjena, ali i prekida dugih veza. Mogući su problemi sa bubrezima.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂