OVAN

Poslovni napori konačno daju rezultat u smislu da ste obezbijedili sporazum koji vam jako puno znači. Emocije su vam proradile i zainteresovani ste za vezu koja može biti isključivo tajnog tipa. Neopušteni ste i potreban vam je odmor.

BIK

Jako ste uporni, ali ćete mnogo lakše postići ciljeve ukoliko se oslonite na intuiciju. Dopada vam se osoba sa kojom ste u prijateljskom odnosu. Plašite se da joj otkrijete svoja iskrena osjećanja. Moguća je glavobolja.

BLIZANCI

Posao se normalno odvija zahvaljujući vašem angažmanu. Finansijska situacija nije odgovarajuća i moguće je nerviranje. Odnos sa bračnim partnerom nije harmoničan. Potrebno je da obratite pažnju na ishranu.

RAK

Fokusirani ste na oblast komunikacije. Na sastanku briljirate i postižete zadovoljavajući dogovor. U emotivnom smislu ste nesigurni i ljubomorni. Plašite se da partnera ne privuče neka druga osoba. Zdravlje je solidno.

LAV

Očekuje vas zastoj na poslovnom planu. Od radnog sastanka imate veća očekivanja, ali na kraju ostajete bez očekivanog sporazuma. Nezadovoljni ste ponašanjem bračne partnerke. Priželjkujete da je toplija prema vama. Napeti ste.

DJEVICA

Iznenadne promjene poslovnih planova vam ne prijaju. Teško vam pada prelazak s jednog projekta na drugi. Previše ste fokusirani na posao pa ne primjećujete da se nekome dopada vaš bračni partner. Nervozni ste zbog posla.

VAGA

Osjećate se odlično na poslu. On se normalno odvija, a vi uživate u opuštenom flertu. Neko od vas dvoje je zauzet, ali to ne utiče na vaše emocije niti emocije druge strane. Ukoliko ste bili bolesni uspješno se oporavljate.

ŠKORPIJA

Postavili ste sebi cilj i radite sve što je u vašoj moći da ga dostignete. Ulažete svu svoju energiju i postižete uspjeh. Prilično ste ljubomorni i pravite scenu partneru. Mogući su problemi sa sinusima.

STRIJELAC

Posao doživljate kao mjesto gdje treba da se dokažete i postignete određenu poziciju. Očekuje vas novo poznanstvo sa osobom koja će vam se u startu dopasti. Provjerite njen status obavezno. Umorni ste i potrebno vam je opuštanje i odmor.

JARAC

Jako ste uporni, ali uprkos tome nećete uspjeti da uspostavite poslovni sporazum. Iznenadni finansijski trošak vas izbacuje iz takta. Žestoko ste zainteresovani za drugu polovinu i jako ljubomorni. Napeti ste.

VODOLIJA

Očekuje vas razgovor sa nadređenom osobom. Jasno vam je da ne dijelite isto mišljenje. Očekuje vas novo poznanstvo. Niste u svom elementu tako da ne uspijevate da predstavite sebe na pravi način. Stomak je osjetljiv.

RIBE

Posao sa inostranim saradnicima se odlično razvija tako da dolazi do proširenja poslovne saradnje. Sa simpatijom ste u stalnom kontaktu. Drugoj strani je potrebno još vremena da bi bila sigurna da želi vezu. Zdravlje je stabilno.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂