OVAN

Osjećate se nesigurno na poslu. Samopouzdanje je u padu i imate utisak da ste neuspješni. Emocije su vam proradile i ulazite u novu vezu. Veza je tajnog tipa, ali vam to ne smeta. Pazite na ishranu. Stomak je osjetljiv.

BIK

Dobijate novu poslovnu ponudu. Ponuđena plata je mala tako da je to razlog što ponudu odbijate. Veza ne napreduje. Niste otvoreni prema drugoj polovini i direktno ste odgovorni za probleme u vezi. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Imate prilično odgovoran stav prema poslovnim obavezama. Nadređena osoba je zadovoljna vašim odnosom prema poslu i rezultatima. Situacija u braku nije najbolja. Problemi su prisutni na polju komunikacije. Zdravlje je solidno.

RAK

Dobijate novu poslovnu ponudu. Imate utisak da vam u potpunosti odgovara i spremno je prihvatate. Odnos sa partnerom nije zadovoljavajući. Potrebna vam je topla i intenzivna veza, a partner vam djeluje hladno. Ograničite unos hrane.

LAV

Komunikacija vam ne ide od ruke. Poslovni pregovori ne idu željenim smjerom i na kraju se neuspješno završavaju. Iako ste zauzeti, uživate u flertu i tome da vam neko smatra privlačnim. Moguć je pad raspoloženja.

DJEVICA

Na poslu vas očekuju problemi koje nećete uspjeti da riješite. Predstoji vam finansijski dobitak. Previše ste fokusirani na posao tako da se bračni partner osjeća zapostavljeno. Zdravlje nije najbolje. Očekuje vas pad pritiska.

VAGA

Poslovne obaveze doživljavate kao način ispoljavanja sopstvene kreativnosti i uživate u tome. Na poslu dolazi do flerta. Pokušavate sebe da ubijedite da je bezazlen, uprkos tome što su vam emocije proradile. Zdravlje je dobro.

ŠKORPIJA

U toku je period poslovne ekspanzije. Dobijate nove radne obaveze koje vam ne predstavljaju nikakav problem. Uživate u tajnoj vezi. Proradile su vam emocije i strast. U slučaju da ste bili bolesni odličan je period za oporavak.

STRIJELAC

Zadovoljni ste kako se razvija saradnja sa saradnicima iz inostranstva. Prilično ste ambiciozni, ali i prilagodljivi. Niste u potpunosti zadovoljni odnosom sa bračnim partnerom. Imate utisak da vas druga strana ne razumije. Zdravlje je solidno.

JARAC

Maksimalno ste posvećeni radnim obavezama, ali imate utisak da niste uspješni. Odnos sa bračnim partnerom nije najbolji. Kod vas je došlo do zasićenja i udaljavanja. Fizički ste dobro, ali psihološki u padu.

VODOLIJA

Komunikacija sa kolegama nije najbolja tako da ne uspijevate da postignete zajednički dogovor oko obaveza. Sumnjate u vjernost partnera, ali o svojim sumnjama ne razgovarate otvoreno sa njim. Pod stresom ste i neophodan vam je odmor.

RIBE

Prilično ste sugestivni tako da bez problema potencijalnog sponzora ubjeđujete da da novac za vaš poslovni projekat. Emocije su vam proradile. Ljubav je ili tajna ili platonska zbog nečijeg statusa. Osjećate se dobro.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂