OVAN

Novi poznanik ostavlja odličan utisak tako da mu nudite početak zajedničke poslovne saradnje. Brak smatrate stabilnim. Nesvjesni ste da partner flertuje sa drugom osobom. Osjećate se dobro.

BIK

Na poslu nema nekih značajnijih dešavanja. Vi ste prilagodljivi, a posao se odvija na ustaljen način. Najljepša stvar koja vam se dešava na poslu, a nije posao, flert je. Što se tiče zdravlja, nedostaje vam kondicija.

BLIZANCI

Situacija na poslu je zadovoljavajuća. Sve ste odlično organizovali, znate šta želite da postignete i na koji način. Jako ste pasivni kada je ljubav u pitanju. Plašite se da simpatiji pokažete emocije. Zdravlje je stabilno.

RAK

Komunikacija je trenutno vaše najjače oružje na poslu. Uspješni ste u tome i uspostavljate nove poslovne dogovore. Odnos sa partnerom nije najbolji. Prisutna je tajna osoba na koju mislite. Zdravlje je solidno.

LAV

Oblast suđenja je loše prikazana i u slučaju bilo kakvog spora nećete dobro proći. Niste u potpunosti zadovoljni emotivnom sferom. Imate utisak da je odnos postao navika, rutina, a vama je potrebna ljubav. Mogući su problemi sa zubima.

DJEVICA

Na poslu vas očekuju teškoće koje nećete uspjeti da riješite. Očekuje vas finansijski dobitak što vam popravlja raspoloženje. U potpunosti se posvećujete bračnom partneru. Zdravlje nije najbolje. Pritisak je sklon oscilacijama.

VAGA

Posao se odvija na uobičajen način. Kako ste kreativni, planirate da proširite poslovnu ponudu. Obmanjujete sebe da niste ozbiljno zainteresovani za osobu sa kojom flertujete. Mogući su problemi sa stomakom zbog pokvarene hrane.

ŠKORPIJA

Zadovoljni ste situacijom na poslu. Imate dosta obaveza, pa neke obaveze odrađujete istovremeno. Zanima vas ulazak u tajnu vezu. Razmišljate koji je najbolji način da se simpatiji približite. Zdravlje je stabilno.

STRIJELAC

Kako je poslovna situacija stabilna i vama nedostaju novi izazovi planirate novi poslovni projekat. Zadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom. Skloni ste pretjeranoj konzumaciji slatkiša ili alkohola. Pokušajte da se obuzdate.

JARAC

Ukoliko vas zanima novi posao očekuje vas razgovor za posao i dobijanje poslovne ponude. Imate simpatiju koja je zauzeta. Upravo je to razlog što joj još uvijek ne prilazite. Zdravstvena situacija je stabilna.

VODOLIJA

Niste u potpunosti realni, a ni skoncentrisani. Poslovni planovi koje pravite nisu u potpunosti izvodljivi čega trenutno niste svjesni. Održavate redovnu komunikaciju sa simpatijom. Mogući su problemi sa pritiskom.

RIBE

Situacija na poslu je stabilna. Zbog toga razmišljate o daljem proširenju posla i na koji način to da postignete. Ukoliko ste korisnik društvenih mreža predstoji vam kontakt sa neiskrenom osobom. Stomak je osjetljiv.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂