OVAN

Nestrpljivi ste, želite do poslovnog cilja da stignete prečicom, ali takvi pokušaji ne daju rezultate. Vase emocije su stabilne. Zadovoljni ste odnosom i trudite se da što više vremena provedete sa voljenom osobom. Skloni ste povredama.

BIK

Ukoliko vas očekuje odlazak na ročište bićete uspješni i zadovoljni. Generalno je poslovna situacija povoljna. Odnos sa bračnim partnerom je zadovoljavajući. Trudite se da očuvate bliskost. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Posao vam ide od ruke. Na poslovnom sastanku za koji ste se ozbiljno pripremali postižete uspjeh. Zadovoljni ste emotivnom sferom. Veza se postepeno i uspješno razvija. Skloni ste povredama ruku i nogu.

RAK

Potraga za poslom konačno daje rezultate. Dobijate novu poslovnu ponudu koju sa zadovoljstvom prihvatate. Komunikacija sa bračnim partnerom nije harmonična. Zdravstveno stanje je stabilno.

LAV

Generalno ste zadovoljni razvojem poslovne situacije. Prisutni su neki sitni problemi i manje nerviranje, ali to prevazilazite. Odličan je dan za novo poznanstvo sa inteligentnom osobom. Uživate u fizičkoj aktivnosti.

DJEVICA

Očekuje vas nova poslovna ponuda. Ne djeluje vam privlačno tako da razmišljate da je odbijete. Bračni partner misli na vas i sprema vam iznenađenje. Pritisak je nestabilan. Neke poslovne obaveze odlažete da biste se odmorili.

VAGA

Nadređena osoba vas zove na sastanak vezan za novi poslovni projekat. Imate totalno različito viđenje iste stvari. Pred vama je komunikacija sa osobom koja živi u inostranstvu. Daljina vam djeluje kao problem. Obratite pažnju na izbor hrane.

ŠKORPIJA

Vaše nezadovoljstvo saradnjom sa strancima eskalira. Ne dopada vam se što ne poštuju jasno formulisan dogovor. Zadovoljni ste odnosom sa bračnom partnerom i smatrate ga stabilnim. Nervnozni ste i skloni ispadanju iz takta.

STRIJELAC

Oblast inostranstva je odlično prikazana. Odlazite na kraći poslovni put u inostranstvo i postižete uspjeh. Odnos sa partnerom je neharmoničan. Problem je što ste napeti i lako ispadate iz takta. Partner ne želi da se svađa. Zdravlje je solidno.

JARAC

Očekuje vas nerazumijevanje sa kolegama. Komunikacija je loša tako da ne uspijevate da se dogovorite u vezi posla. Imate utisak da bračni partner pokušava da dominira u odnosu i uspešno suzbijate njene namjere. Skloni ste povredama.

VODOLIJA

Sve stvari vezane za posao držite u tajnosti: finansije, planove, sastanke… Pred vama je novo poznanstvo koje se neće razviti u nešto više, jer ćete u startu dobiti utisak da vas druga strana ne razumije. Prisutna je mogućnost trovanja hranom.

RIBE

Na poslu nema značajnijih dešavanja. Sve se odvija po protokolu. Zaljubljeni ste i želite da što više vremena provedete sa voljenom osobom. Insistirate na učestaloj komunikaciji i susretu. Zdravlje je odlično.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂