OVAN

Očekuje vas nova poslovna ponuda. Prilično je intrigantna tako da razmišljate da li je prihvatite. Insistirate na intenzivnoj emotivnoj vezi čemu partner nije sklon, ali prihvata vaš prijedlog. Nervi su vam preosjetljivi.

BIK

Sa puno entuzijazma pokrećete novi poslovni projekat. Ulažete svu svoju energiju u posao i uvjereni ste u uspjeh. Razdražljivi ste i neprijatni u komunikaciji sa partnerkom, ali ona ništa ne komentariše. Pripazite na disajne organe.

BLIZANCI

Posao se solidno odvija. Ono što će vas iznervirati je totalno neplaniran, veći novčani izdatak. Prezadovoljni ste kako se veza razvija. Imate potrebu za konstantnim kontaktom sa partnerkom. Mogući su problemi sa stomakom.

RAK

Fokusirani ste na posao i želite da ga dalje razvijete. Imate utisak da niste iskoristili sav potencijal. Razočarani ste ponašanjem partnera. Dobijate informaciju da se ne viđa samo sa vama. Pripazite na ishranu.

LAV

Na poslu vas očekuje jako puno problema. Iako pokušavate da ih savladate ne uspijevate u tome. Prilično ste društveni, ali uprkos tome nikako da upoznate osobu za vezu. Pritisak je sklon oscilacijama.

DJEVICA

Kreativni ste i mijenjate poslovne planove u posljednjem trenutku uvjereni da će nova ideja doprinijeti bržem uspjehu. Napeti ste, ali partner vas smiruje i pruža podršku, pa se opuštate. Kosti su prilično osjetljive.

VAGA

Na poslu nema nekih značajnijih dešavanja sem što vas očekuje razgovor sa nadređenom osobom koji će proći u radnoj i harmoničnoj atmosferi. Insistirate na otvorenom razgovoru o problemima u vezi. Zdravlje je solidno.

ŠKORPIJA

Jako ste napeti zbog povećanog obima posla. Loše ste organizovani i zbog toga vam je učinak slab. Odnos sa bračnim partnerom je stabilan. Prija vam kada partner pokazuje koliko mu je stalo do vas. Neophodan vam je odmor.

STRIJELAC

Očekuje vas nova poslovna ponuda vezana za rad u inostranstvu ili u instituciji zatvorenog tipa. Jako ste brzopleti, ne pazite šta govorite i to dovodi do nesuglasica sa partnerom. Imunitet je odličan, a vi se osjećate dobro.

JARAC

Očekuje vas povećan obim posla. Slijedi vam poslovni haos u slučaju da se ne organizujete na vrijeme. Odnos sa bračnom partnerkom nije najbolji. Smatrate da pretjerano reaguje i drami bez potrebe. Prilično ste napeti i neophodan vam je odmor.

VODOLIJA

Odličan je dan za završetak poslovne saradnje odnosno poslovnog projekta. Imate utisak da ste zadnji atom snage uložili u posao. Razdražljivi ste i skloni svađi, ali partner ne nasjeda na vaše provokacije. Gledajte da se opustite.

RIBE

Odličan je dan za novi početak. To može biti ili novi posao ili novi projekat. Uzbuđeni ste i ambiciozni u isto vrijeme. Ukoliko ste u vezi na daljinu očekuje vas razočaranje koje ste negdje i predosjećali. Zdravlje je stabilno.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂