OVAN

U slučaju da ste privatnik očekuju vas teškoće koje će onemogućiti normalan radni proces zbog čega ćete biti prilično zabrinuti. Zadovoljni ste emotivnom sferom i posvećeni partneru. Disajni organi su osjetljivi.

BIK

Zadovoljni ste poslovnom situacijom. Očekuje vas uspješan poslovan sastanak, a posao se razvija po planu. Napeti ste i pokušavate da izazovete svađu sa partnerom, ali on odbija da ga uvučete u vašu igru. Zdravlje je solidno.

BLIZANCI

Osjećate se prilično iscpljeno, jer ste upravo okončali ili poslovni projekat ili saradnju. Zadovoljni ste kako se veza razvija i insistirate na intenzivnom odnosu. Mokraćni kanali su osjetljivi i moguća je infekcija.

RAK

Na prililčno samouvjeren i ambiciozan način započinjete novi poslovni projekat. Imate visoka očekivanja i ubjeđeni ste da ćete ih ostvariti. Emotivno ste nezadovoljni i razmišljate o prekidu veze. Zdravlje je solidno.

LAV

Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Iako ste u potpunosti posvećeni obavezama rezultati su daleko od očekivanih. Smeta vam neraspoloženje bračnog parnera. Smatrate da treba da se fokusira na lijepe stvari, a ne loše. Raspoloženje je u padu.

DJEVICA

Muči vas osjećaj neuspjeha. Uložili ste puno truda u posao i rezultati su jako slabi. Imate punu podršku od bračnog partnera, ali uprkos tome on ne uspijeva da vam povrati samopouzdanje. Jako ste neraspoloženi i neopušteni.

VAGA

Poslovna situacija je regularna, bez ikakvih značajnih dešavanja. Nezadovoljni ste vezom. Razgovor sa partnerom o problemima ne prolazi najbolje i imate utisak da vas on ne razumije. Disajni organi su osjetljivi.

ŠKORPIJA

Imate jako puno obaveza, ali umjesto da se organizujete vi pokušavate da ih sve odradite odjednom. Naravno da rezultati nisu najbolji, a vi ste napeti. Zadovoljni ste kako se veza razvija. Disajni organi su osjetljivi.

STRIJELAC

Uživate u poslovnim obavezama. Upravo ste započeli novi projekat i totalno ste uvjereni u njegov uspjeh. Neprijatni ste prema voljenoj osobi. Druga strana se nada da je u pitanju prolazna faza. Zdravlje je solidno.

JARAC

Oblast privatnog biznisa je loše prikazana. Nezadovoljni ste rezultatima zaposlenih i ne nalazite zajednički jezik sa njim. Ulazite u novu vezu i imate veća očekivanja. Posvećujete se u potpunosti voljenoj osobi. Neopušteni ste.

VODOLIJA

Neki stari poslovni propusti prave probleme tako da pokušavate da ih otklonite. Niste u potpunosti zadovoljni brakom, a bračni partner to ne primjećuje i smatra da je sve u najboljem redu. Stomak je osjetljiv.

RIBE

U potpunosti ste fokusirani na poslovne obaveze. Odgovorni ste, puni samopouzdanja, sve obaveze odrađujete glatko. Smeta vam što je emotivni partner hladan tako da se ne osjećate dobro u vezi. Moguća je povreda ruke ili noge.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂