OVAN

Toliko želite da ostvarite poslovnu saradnju da ste skloni da uljepšate podatke i pretjerate u obećanjima. Prezadovoljni ste vezom. Imate snažan osjećaj da će dugo trajati. Obratite pažnju na disajne organe.

BIK

Što se tiče posla, sve se odvija uobičajeno. Problemi su prisutni na polju finansija. Nedostaje vam osjećaj finansijske stabilnosti. Očekuju vas ozbiljni problemi u vezi. Dolazi do svađe i tom prilikom ne birate riječi. Glava je osjetljiva.

BLIZANCI

Na poslu imate previše obaveza i problema koje ne uspijevate da prevaziđete. Prezadovoljni ste vezom i u potpunosti posvećeni partneru. Vaše emocije su postojane i snažne. Mogući su problemi sa genitalijama.

RAK

Odličan je dan pred vama ukoliko ste privatnik. Ne samo da vas očekuje finansijski dobitak nego i konačno rješavanje sudskog spora u vašu korist. Prilično ste neprijatni prema partneru. Zdravlje je solidno.

LAV

Očekuju vas problemi u slučaju da ste privatnik. Saradnja sa inostranim saradnicima nije najbolja, jer oni iznenada mijenjaju planove. Konačno srećete osobu suprotnog pola koja ostavlja odličan utisak. Leđa vas bole od dugog sjedenja.

DJEVICA

Posvećujete se poslovnim problemima, ali uprkos trudu, ne uspijevate da nađete rješenje za njih. Zadovoljni ste kako se veza razvija. Svjesni ste da je veza ozbiljna i stabilna. Prija vam partnerova ljubomora. Moguć je pad pritiska.

VAGA

Situacija na poslu nije najbolja. Sa kolegama se ne razumijete najbolje, niste sigurni u kojoj mjeri možete da se oslonite na njih. Postaje vam dosadno u vezi. Očekuje vas alergijska reakcija na neki miris, eventulano hranu.

ŠKORPIJA

Budite maksimalno oprezni. Postoji mogućnost da budete žrtva prevare tako da dobro provjerite dokumenta koja potpisujete. Odnos sa partnerom je dinamičan i nezadovoljavajući. Svađate se i ne rješavate problem. Mogući su problemi sa grlom.

STRIJELAC

Maksimalno ste posvećeni poslovnim obavezama. Energični ste, puni samopouzdanja tako da nema šta ne možete da postignete. Ugrožavate vezu svojim lažima. Druga strana vam vjeruje. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Pred vama je dan prepun problema tako da vrijeme provodite isključivo rješavajući nagomilane probleme. Zadovoljni ste kako se veza razvija. Ne primjećujete da druga polovina nema isti odnos prema vezi. Imunitet je u padu.

VODOLIJA

Nadređena osoba inicira razgovor sa vama tokom koga vam upućuje nove zahtjeve. Odnos sa partnerom je neharmoničan. Svađate se, lažete jedno drugo, prećutkujete stvari. Što se tiče zdravlja, mogući su problemi sa genitalijama.

RIBE

Ukoliko ste privatnik pripazite da ne budete žrtva prevare. Nezadovoljni ste finansijama. Imate prilično posesivan odnos prema partneru i želite da se ne viđa sa prijateljima nego samo sa vama. Zdravlje je solidno.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂