OVAN

Fokusirani ste na oblast finansija. Vaši pokušaji da nađete sponzora dovode do rezultata, što vaše kolege raduje. U slučaju da ste slobodni ulazite u novu vezu i maksimalno joj se posvećujete. Disajni organi su osjetljivi.

BIK

Vaš odnos prema obavezama je odgovoran. Odlično se razumijete u radni proces, uporni ste i sve odrađujete na vrijeme. Zadovoljni ste vezom. Insistirate na intimnom sastanku sa voljenom osobom. Zdravlje je odlično.

BLIZANCI

Nadređena osoba vas poziva na razgovor. Tema su novi poslovni planovi. Ispostavlja se da slično razmišljate tako da lako uspostavljate dogovor. Prezadovoljni ste vezom i insistirate na susretu. Zdravlje je solidno.

RAK

Kada su obaveze u pitanju imate prilično optimističan stav, vrijedni ste i sve odrađujete po planu. Odnos sa partnerom je generalno stabilan iako ste vi skloni promjenama raspoloženja. Imunitet je jak. Vi se osjećate dobro.

LAV

Na poslovnom sastanku ostavljate pozitivan utisak i odlično prolazite. Druga strana vas vidi kao odgovornu i pouzdanu osobu. Insistirate na razmjeni nježnosti sa bračnim partnerom što ona odmah prihvata. Osjećate se odlično.

DJEVICA

Ne osjećate se dobro na poslu. Imate utisak da niste u situaciji da pokažete sve svoje znanje. Očekuje vas novo poznanstvo sa osobom za koju smatrate da je potrebno da je još malo analizirate. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

VAGA

U slučaju da ste privatnik konačno rješavate pitanje finansija i to tako što ili nalazite sponzora ili dobijate kredit. Prezadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom. Osjećate se voljeno i ušuškano. Mogući su problemi sa disajnim organima.

ŠKORPIJA

Totalno ste nezadovoljni saradnjom sa inostranim saradnicima. Nemate nikakav osjećaj sigurnosti i očekujete da se iznenada završi. Skloni ste izazivanju svađe sa partnerom tako što mu upućujete riječi optužbe. Obratite pažnju na hranu.

STRIJELAC

Osjećate se dobro na poslu. Jako ste vrijedni, imate jasno isplaniran raspored i volite da radite. Komunikacija sa bračnim partnerom nije najbolja u smislu da vam slijedi nersporazum koji treba da razjasnite. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Oblast suđenja nije najbolje prikazana i upravo je to i razlog vaše zabrinutosti. U emotivnom smislu ste zadovoljni. Veza se razvija na očekivan način i stabilna je što vam je jako bitno. Zdravlje je solidno.

VODOLIJA

Imate previše obaveza tako da neke pokušavate da uradite na brzinu, ali vam to ne polazi za rukom. Inicirate razgovor sa partnerom o finansijama. Svjesni ste da će biti protiv troška koji planirate. Moguće su povrede.

RIBE

Opušteni ste i zadovoljni situacijom na poslu. Vrijedni ste, stresa nema, radite u mirnoj, radnoj atmosferi koja vam odgovara. Pred vama je novo poznanstvo, a emocije će žestoko proraditi. Zdravlje je stabilno.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂