OVAN

Pred vama su ozbiljne teškoće ukoliko se bavite privatnim biznisom. Uprkos trudu nećete uspjeti da ih prevaziđete. Emocije su vam proradile i insistirate na intenzivnom druženju sa partnerom. Zdravlje je stabilno.

BIK

Posao se odvija bolje nego što ste očekivali. To vam daje dozu samopouzdanja tako da imate utisak da sve možete. Pokušavate da dominirate nad drugom polovinom, ali vam ona to ne dozvoljava. Osjećate se dobro.

BLIZANCI

Očekuje vas konflikt sa saradnikom. Svjesni ste da je vaš odnos tamičarskog tipa tako da ste se spremili za debatu. Gajite tajno interesovanje prema osobi sa kojom ste u prijateljskom odnosu. Bubrezi i glava su jako osjetljivi.

RAK

Dobijate poslovnu ponudu koja vam djeluje primamljivo tako da je odmah prihvatate. Raspoloženje prema bračnom partneru varira od toga ne možete bez njega do toga da vas izbacuje iz takta. Zdravlje je odlično.

LAV

Zahvaljujući vezama dobijate povjerljive informacije koje vam omogućavaju da ubjedljivo dominirate na poslu. Pred vama je novo poznanstvo sa toplom, strastvenom i otresitom osobom. Pritisak je sklon oscilacijama.

DJEVICA

Uprkos konstantnim pokušajima da ih riješite, problemi su i dalje prisutni na poslu. Nije vam jasno zašto ste neuspješni. Odnos sa emotivnim partnerom se ne razvija na željeni način. Sumnjate da je on prava osoba za vas. Neraspoloženi ste.

VAGA

Zadovoljni ste kako se suđenje razvija. Na inteligentan način usmjeravate suđenje u vašu korist. Odnos sa bračnim partnerom je stabilan. Imate utisak da je sve pod kontrolom, mada nije. Glava je osjetljiva, naročito sinusi.

ŠKORPIJA

Očekuje vas povećan obim obaveza. Prilično ste prilagodljivi, odrađujete poslove paralelno i uspijevate da funkcionišete u haosu. Zadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom i trudite se oko nje. Čuvajte se infekcije.

STRIJELAC

Vaši napori da nađete posao u inostranstvu konačno donose rezultat u vidu poslovne ponude. Prihvatate je bez oklijevanja. Zadovoljni ste vezom, ali niste sigurni kako će druga polovina reagovati na vaše preseljenje. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Očekuje vas kontakt sa predstavnicima medija. Ostavljate utisak energične, samouvjerene i pouzdane osobe. Zabrinuti ste zbog finansija, baš kao i bračni partner. Očekuje vas razgovor na tu temu. Pritisak je nestabilan.

VODOLIJA

Ne uspijevate da realizuje poslovne planove uslijed neplaniranih teškoća. Prilično ste nervozni zbog toga. Očekuje vas novo poznanstvo, ali druga strana nije zainteresovana za nastavak druženja. Gledajte da ojačate imunitet.

RIBE

Ukoliko ste privatnik, ulazite u novi poslovni projekat. Očekivanja su vam ogromna, ali bazirana na realnoj osnovi. Emotivna veza je jako dinamična tako da ste u nedoumici da li da je prekinete ili ne. Moguća je infekcija.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂