OVAN

Ukoliko se bavite privatnim biznisom očekuje vas kontakt sa medijima i izlazak u javnost. Ostavljate utisak sposobne i pouzdane osobe. Bračni partner je prilično ljubomoran i pravi nepotrebnu scenu. Zdravlje je stabilno.

BIK

Povoljan je dan za uručivanje otkaza i prihvatanje nove poslovne ponude. Ukoliko ste slobodni, zainteresovani sta za osobu koja je ili daleko ili je zauzeta. Zdravstveni problemi su vezani za eleminatorni sistem.

BLIZANCI

Završavate ili poslovnu saradnju ili poslovni projekat i osjećate se iscrpljeno. Zadovoljni ste kako se emotivna veza razvija. Partner ima puno razumijevanja za vas. Prilično ste umorni i potreban vam je psihofizički odmor.

RAK

Poslovna situacija je stabilna. Imate jako puno obaveza, ali uživate u njihovoj realizaciji. Osjećate se ostvareno u poslovnom smislu. Vezu prekidate bez ikakve šanse da je ikad obnovite. Zdravlje je odlično.

LAV

Očekuje vas razgovor sa nadređenom osobom. Ona je zadovoljna vašim rezultatima i ima na umu nove zadatke za vas. Ulazite u vezu i osjećate se jako dobro. Imate utisak da veza ima ogroman potencijal. Osjećate se dobro.

DJEVICA

Ukoliko se bavite privatnim biznisom, očekuje vas povećan obim posla. Prezadovoljni ste poslovnom ekspanzijom. Očekuje vas novo poznanstvo sa samouvjerenom i otvorenom osobom. Pritisak je nestabilan.

VAGA

Poslovno ste zaneseni. Maštate o nekom novom, kreativnom poslu, dok vas trenutni posao ne zanima. Ukoliko ste slobodni nema ni nagovještaja ulaska u vezu zbog čega se loše osjećate. Skloni ste infekcijama, kao i problemima sa bubrezima i glavom.

ŠKORPIJA

U slučaju da se bavite privatnim biznisom, jako ste zabrinuti zbog zastoja u ovoj oblasti. Brak je u ozbiljnoj krizi. Sumnjate da vam bračni partner nije vjeran. Preko toga ne želite da pređete. Izbjegavajte sredstva zavisnosti.

STRIJELAC

Vrijedni ste, samouvjereni i optimistični. Posao se odvija mnogo bolje nego što ste očekivali. Uživate u radu i prezadovoljni ste uspjehom. Emotivni partner je jako ljubomorna i sklona pravljenju scena. Genitalije su osjetljive.

JARAC

Očekuje vas nova poslovna ponuda koja vam djeluje prilično obećavajuće. Kada je analizirate shvatate da ne treba da je odbijete. Očekuju vas ozbiljni problemi sa emotivnim partnerom. Njegovo povjerenje je poljuljano. Zdravlje je stabilno.

VODOLIJA

Očekuje vas kraći poslovni put. Odlazite maksimalno pripremljeni i postižete sporazum o zajedničkoj saradnji. Uprkos bogatom društvnenom životu ne uspijevate da upoznate osobu koja bi vas emotivno pokrenula. Zdravlje je solidno.

RIBE

Očekuje vas kraći poslovni put na kome briljirate zbog čega se osjećate svemoćno. Ukoliko ste u vezi razmišljate na temu braka. Želite da partner pokrene to pitanje, ali on to ne radi pa vi spominjete brak. Skloni ste infekcijama.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂