OVAN

Imate mnogo obaveza na poslovnom polju. Dosta energije ulažete u posao kojim se bavite. Ne dopada vam se odnos sa voljenom osobom. Otvoreno ćete joj pokazati šta mislite o vašoj vezi. Povećajte unos vitamina.

BIK

Nema razloga da brinete kada je u pitanju posao. Samo se potrudite da se što bolje organizujete. Dolazi vam prilika da se upoznate sa osobom koju posmatrate iz daleka već neko vrijeme. Stvarajte zdravije navike.

BLIZANCI

Lako možete da pokrenete novi posao ako tako nešto planirate. Očekuje vas povoljan period za realizaciju ciljeva. Moguće je da će između vas i partnera biti manjih problema u komunikaciji. Mogući su problemi sa plućima.

RAK

Očekuju vas manje prepreke koje ćete uspjeti da prevaziđete ako pokažete dovoljno inicijative. Dobro se osjećate pored voljene osobe i srećni ste. Vaš odnos može da traje na duže staze. Hronični problemi vam se vraćaju.

LAV

Imate jako dobru intuiciju i na vrijeme uspijevate da predosetite kada treba da mijenjate posao. Imate dobar odnos sa voljenom osobom i lijepo vam je kada ste zajedno. Očekuje vas povoljan period za ljubav. Moguć je nizak pritisak.

DJEVICA

Nije povoljan dan i možete da očekujete stresove. Moguća je i manja šteta ili gubitak. Sa voljenom osobom ne dolazite lako do kompromisa. Ako ste slobodni, niste raspoloženi za nova poznanstva. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

VAGA

Želite da riješite probleme koje imate na polju posla, ali nemate dovoljno saveznika na svojoj strani. Imate utisak da voljena osoba nije sasvim iskrena prema vama i često sumnjate u nju. Problemi sa disajnim putevima.

ŠKORPIJA

Pazite na finansije jr biste zbog prekomjernih troškova mogli da imate veće probleme. Očekuje vas nepovoljan period za polje ljubavi. Ako ste u braku, očekuje vas veća kriza u odnosu sa voljenom osobom. Problemi sa hormonima.

STRIJELAC

Povedite računa kada je u pitanju vaš posao. Mnogo toga bi moglo da vaas opterećuje na ovom planu. Skloni ste pretjerivanju u pokazivanju emocija prema osobi koja možda nije sasvim iskrena prema vama. Potrebno vam je više sna.

JARAC

Pred vama je nepovoljan period u kojem ćete imati probleme na polju posla. Platonska veza više ne može da se održi. Osjećate da vam je potrebno nešto drugo. Moguće je da se ne osjećate dobro. Posjetite ljekara na vrijeme.

VODOLIJA

Povedite računa o komunikaciji koju stvarate sa vašim saradnicima i nadređenima u poslovnom okruženju. Niste sigurni šta osjećate prema osobi sa kojom see viđate i često razmišljate o prekidu tog odnosa. Osjetljiv nervni sistem.

RIBE

Možete da očekujete da ćete imati pozitivan dan za posao i da ćete generalno biti zadovoljni okolnostima na ovom polju. Niste spremni za ozbiljnije korake ni za brak. Još neko vrijeme želite da budete sami. Povedite računa o leđima.