OVAN

Najbolje bi bilo da pustite da vaši saradnici sami pokažu svoje pravo lice prema vama. Moguće je da vam se ponavljaju greške koje ste ranije pravili prema voljenoj osobi i da vam veza ulazi u kriznu fazu. Ukočenost u predjelu vrata.

BIK

Možete da očekujete uspjeh na polju posla danas. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni. Potrebno je da napravite kompromis u kontaktu sa voljenom osobom. Moguć je pad energije i hroničan umor kod vas.

BLIZANCI

Nemate dovoljno strpljenja kada je u pitanju rješavanje poslovnih problema, pa pravite nove greške. Pokušajte da razgovarate sa voljenom osobom koja pokazuje da nije baš zadovoljna vašim odnosom. Osjetljiv urinarni trakt.

RAK

Možete da očekujete da ćete uspjeti da riješite probleme koji vas muče na ovom polju već neko vrijeme. Uživate u romantičnoj atmosferi sa partnerom. Uskoro ćete praviti važne planove za zajednicu. Hormonalne smetnje su naglašene.

LAV

Dolazite do mogućnosti da na ovom polju pokažete sve svoje sposobnosti i da se na neki način dokažete. Sa voljenom osobom se lijepo slažete. Ako ste slobodni, možete da očekujete prolazan flert. Potrebna vam je fizička aktivnost.

DJEVICA

Mogući su neočekivani troškovi, ali uz pravu organizaciju, možete da se nadate pozitivnom rješavanju problema. Niste zadovoljni ljubavnom vezom u kojoj ste sada i često razmišljate o raskidu. Problemi sa urogenitalnim traktom.

VAGA

Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima na polju posla. Sve vam ide u prilog danas. Riješili ste da uđete u ozbiljnu vezu. Spremni ste da se voljenoj osobi maksimalno posvetite ovaj put. Problemi sa nervozom su mogući.

ŠKORPIJA

Niste uspjeli da ispunite svoja obećanja ka poslovnim saradnicima, pa su moguće neke posljedice zbog toga. Bez većih promjena na polju ljubavi kod vas. Očekuje vas faza u kojoj ćete se malo dosađivati. Povedite računa o holesterolu.

STRIJELAC

Na polju posla ne biste trebali da imate probleme ili brige. Sve ide onako kako ste planirali. Dopada vam se osoba sa kojom ste počeli da se viđate, imate utisak da ona predstavlja sve ono što vi želite. Moguće su respiratorne infekcije.

JARAC

Možete da očekujete pozitivnu priliku da se zaposlite na nekom radnom mjestu na kom možete da ostanete na duže staze u budućnosti. Očekuje vas poznanstvo koje će vam biti prilično važno u budućnosti. Problemi sa stomakom.

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete imati priliku da pokrenete nov posao sa svojim saradnicima i prijateljima. Dopada vam se osoba sa kojom trenutno imate neki vid prijateljskog odnosa. Pad imuniteta vas očekuje.

RIBE

Očekuje vas povoljan period za posao. Uspjećete da riješite probleme koje ste imali od ranije. Možete da očekujete novo poznanstvo. Ipak, nešto u vezi te osobe će vam na početku ulivati nesigurnost. Izbjegavajte alkohol.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂