OVAN

Posao: Spremite se za izuzetno buran dan. Ovnovi druge dekade osjećaju napetost, stoga izbjegavajte konflikt sa kolegama. Ljubav: Danas nikako nije vaš dan. Moguće je da saznate nešto o partneru što vam se neće dopasti. Zdravlje: Možete dobiti virus. Imunitet vam je slab.

BIK

Posao: Na ruku vam danas ide sve, nekako ste uigrani na poslu. Mnogi vam zavide na postignutom uspjehu. Ljubav: Možete da se pohvalite da uživate simpatije suprotnog pola. Danas ste posebno lijepi, jer se trudite da izgledate dobro, to je pola uspjeha u ljubavnoj igri. Zdravlje: Stabilno.

BLIZANCI

Posao: Nemate problem da stignete sve što morate danas da završite. Vi ste znak koji brzo misli, brzo donosi odluke, imaćete uspjeha. Ljubav: Lijepo popodne uz partnera i porodicu, mogući gosti koji nisu poželjni, ali vi znate kojim putem da idete. Zdravlje: Bolovi u nogama ili rukama.

RAK

Posao: Danas dolazi do situacije da se suprostavite mnogima iz okruženja, posebno autoritetu. Budite hrabri i istjerajte svoj stav do kraja. Ljubav: Osjećate se napušteno i tužno. Niste znali kako da postupate sa voljenom osobom. Razvedrite se, jer poslije kiše uvijek grane sunce. Zdravlje: Imate problem sa crijevima.

LAV

Posao: Ne morate uvijek da stavite do znanja da ste gazda. Nisu dužni da se bave vama. Spustite svoj ego. Ljubav: U vezi je nastupila monotonija. Vi ste aktivan , jak znak koji ne sjedi mirno. Slobodni Lav neka se strpi za bolje dane. Zdravlje: Odlično.

DJEVICA

Posao: Budite ponosni na sebe i postignute rezultate. Potrudite se da ih opravdate u budućnosti. Ljubav: Neko je odavno bacio oko na vas. Pokušavate da se snađete, ali vas vaša bojažljivost uvijek blokira. Uzvratite makar i neobaveznim flertom. Zdravlje: Dosta dobro.

VAGA

Posao: Postoji mogućnost za konflikt među saradnicima. Nemojte uvijek da se miješate i da pokušavate da pomirite zaraćene strane. Imate preča posla. Ljubav: Za one koji su u tajnoj vezi zahlađenje odnosa. Slobodni će biti uzdrmani jednim Lavom koji ih duži period priželjkuje. Zdravlje: Problemi sa zubima.

ŠKORPIJA

Posao: Ozbiljno ste shvatili svoje zadatke, šefovi su zadovoljni vašim naporima. Još je važno da napravite ćitav plan za zaradu. Ljubav: Na ljubavnom planu, stvari se komplikuju. Intirigira vas osoba u znaku Ribe ili Ovna. Moraćete da se odlučite ko je bolji partner za vas. Zdravlje: Osjećaj težine, zbog velikih obaveza. Opustite se malo.

STRIJELAC

Posao: Imate savršen dan na poslu, mnogo pohvala, a malo obaveza. Opušteno. Vi znate da uživate. Ljubav: I dalje se vodite idejom što više to bolje. Avanturistički duh vam je naglašen. U nekom trenutku i ako se vežete za nekog biće teško da se obuzdate. Zdravlje: Nema većih problema.

JARAC

Posao: Situacija na poslu je promjenljiva. U nekim trenucima vam se čini da stvari propadaju, a onda naglo dolazi do poboljšanja. Ljubav: Već duže vrijeme zavladala je monotonija u vašem donosu. Ovog puta čekate da partner poradi na vezi. Zdravlje: Vrtoglavica.

VODOLIJA

Posao: Postoji problem sa osobom u znaku Bika koja već duže vrijeme pokušava da nametne svoj način rada. Ljubav: Osoba u znaku Blizanca vam privlači pažnju. Pozovite je na sastanak. Ako ste u braku onda očekujete od partnera da vam pokaže iskrenu emociju. Zdravlje: Nervoza.

RIBE

Posao: Mnogo radite za malo novca. Ta situacija je počela da vas nervira i zato planirate da tražite povišicu. Ljubav: Sada već sjedite na dvije stolice. Vodite računa da vam ne bude naporno. Slobone Ribe vole da maštaju više nego da se okrenu iskrenoj i realnoj vezi. Zdravlje: Kijavica kao uzrok alergije.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂