OVAN

Posao: Nemate toliko obaveza koliko ih je bilo prethodnih dana. Imate i vi pravo na mali predah. Ljubav: Razmišljate kako da udovoljite partneru, jer vam se čini da je stalno nezadovoljan. Ponekad pretjerujete u svojoj pažnji zbog čega ne možete da se stabilizujete, budite realni. Zdravlje: Temperatura.

BIK

Posao: Danas možete da predahnete, jer ste obavili veliki dio zadatka u prethodnom periodu. Probajte da se povežete sa osobom u znaku Ribe ili Jarca, mogli bi vam donijeti korist. Ljubav: Već duže vrijeme partner ima ispade koji vam nisu jasni. Morate da zaustavite to nezadovoljstvo. Zdravlje: Jedite umjereno.

BLIZANCI

Posao: Imate sve realne šanse za napredak. Ali,  realizaciju toga moraće da sačeka neki bolji trenutak. Ljubav: Imate utisak da vam se komunikacija sa partnerom sve više razvija. To je najbolji lek za Blizance, jer šta je vama potrebno nego priča, priča… Zdravlje: Dobro se osjećate.

RAK

Posao: Postoji nekoliko razloga zašto bi trebalo da odložite svoje planove. Strpite se za bolje dane. Trebalo bi da se obratite Vagama za bolju saradnju. Ljubav: Dopadate se jednoj Djevici već duže vrijeme. Odgovorite joj na udvaranje, jer vaša usporenost ili stidljivost mogu biti okidač za gubitak partnera. Zdravlje: Nemate razloga za brigu.

LAV

Posao: Ako radite u prosvjeti možete očekivati manji sukob sa nadređenima. Srećom, prolazite bez težih posljedica. Ljubav: Izluđuje vas partnerova malodušnost. Vi volite iskren odnost, puno ljubavi i vatre. Očigledno da ste naišli na nekog ko nije za vas. Zdravlje: Gojaznost.

DJEVICA

Posao: Smišljate strategiju za naredne dane. Ne bi bilo loše da poslušate savjet jednog uspješnog Jarca. Ljubav: Nemojte tražiti problem gdje ga nema, budite malo pospustljiviji prema partneru. Stalna kontrola ili džangrizanje ubija ljubav. Zdravlje: Nema potrebe za brigom.

VAGA

Posao: Razmišljate o dodatnoj edukaciji kako biste napredovali na radnom mjestu. Vi ste po prirodi elokventni, kreativni, sigurno možete biti uspješni i na novim projektima. Ljubav: Dosadilo vam je da budete na drugom mjestu. Zahtjevate razrješenje od osobe sa kojom ste dugo u konfuznom odnosu. Zdravlje: Njegujete kožu.

ŠKORPIJA

Posao: Vrijedno radite iako nije neophodno. Sačuvajte snagu za predstojeće dane koji će biti teži i zahtjevniji. Ljubav: Gorite od strasti za osobom koju ste nedavno upoznali. Danas je odličan dan da joj priđete. Ne čekajte, krenite… Zdravlje: Smanjite unos alkohola, cigarete…

STRIJELAC

Posao: Odličan dan za one iz sfere turizma. Saradnja sa Lavom ili Ovnom donosi uspjeh među ljudima iz vaše branše. Ljubav: Opet ste na meti ogovaranja. Nije ni čudo, jer se hvalite pred pogrešnim ljudima. Strijelac voli titule, nagrade, pohvale, ali nekome nije drago što ste uspješni…  Zdravlje: Dobro. Ne razmišljate o tome.

JARAC

Posao: Iskoristite današnji dan za osmišljavanje strategije o osvajanju tržišta. Vi ste u tome najbolji. Ljubav: Stara ljubav zaborava nema. Danas ste izrazito nostalgični. Vjerovatno će neka Djevica ili Škorpija ući u vaš život. Zdravlje: Uglavnom dobro.

VODOLIJA

Posao: Danas je izuzetno naporan dan. Srećom, po vas bićete adekvatno nagrađeni za uložen trud. Volite novac kao nagradu. Ljubav: Brinete se za partnera, jer vam ne djeluje srećno, možda ste i vi dio toga, ali možete sve da promijenite što vam se pruža. Ugodite mu, iznenadite ga … Zdravlje: Loša cirkulacija.

RIBE

Posao: Sanjarite o velikim uspjesima u današnjem danu. Nemojte da vas realnost ubrzo spusti na zemlju. Neće vam se dopasti. Ljubav: Imate nerealnu predstavu o osobi u koju ste zaljubljeni. Vi ste osoba iluzije, sanjarenja, mašte… Nije sve baš onako kako izgleda da jeste. Zdravlje: Bol u predjelu stomaka.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂