OVAN 

Posao: Ponedjeljak je dan koji ste jedva dočekali, kako biste pokazali svu svoju spremnost u rješavanju zadataka. Ljubav: Trudite se da ostavite utisak na osobu koja vas duže vrijeme intrigira. Ne bi bilo loše da se odvažite , date neki zanimljiv prijedlog, šetnja pored vode, rijeke, kraći izlet. Zdravlje: Dobro se osjećate.

BIK 

Posao: Imate sve veće šanse da danas postignete uspjeh, naročito ako radite sa bankama, hotelima. Moguće veća zarada, potpisivanje važnog ugovora. Ljubav: I dalje ste u fazi stagnacije u emotivnim odnosima. Mislite da se partnerova ljubav polako gasi, ali to nije tačno. Zdravlje: Bol u grlu.

BLIZANAC

Posao: Radite dvije stvari odjednom. To vam nikad nije predstavljalo problem. Udržite se sa Vodolijom ili Jarcem, mogli biste da naučite nešto.  Ljubav: Imate sreće u ljubavi, tako da vas za ostalo nije briga. Šarmantni ste i sigurno imate pored sreće i talente.  Zdravlje: Dobro ste ukoliko manje obilazite bašte, kafiće.

RAK

Posao: Ponekada vam se čini da vas saradnici dovoljno ne cijene zbog vaših sposobnosti. Ne morate da uporno pokazujete da ste sposobni, iskreni, želite da napredujete, to je normalno stanje.  Ljubav: Za slobodne Rakove poznanstvo sa osobom u znaku Vage koja će vas totalno promijeniti od imidža do samopouzdanja. Zdravlje: Uznemireni ste.

LAV 

Posao: Sebe stavljate u prvi plan, nema potrebe za tim, svakako ste veliki autoritet. Oni koji ne vide vaše kvalitete neće ni biti u vašem timu. Ljubav: Voljeni ste od strane partnera, možda i više nego što zaslužujete. Pokažite i vi koliko možete da date i volite, prijaće voljenoj osobi. Zdravlje: Provjerite pritisak.

DJEVICA 

Posao: Preopterećeni ste poslom, volite dokazivanje. Djevice često imaju problem sa egom, totalno se zapetljaju u začaranom krugu. Ljubav:  Udaljavate se od voljene osobe, učinite nešto dok ne bude kasno. Ako ste slobodni onda susret sa osobom iz znaka Jarac. Zdravlje: Provjerite vid.

VAGA 

Posao:  Vi ste dovoljno veliki diplomata da  izbjegnete konflikte. Stvari preokrećete nabolje. Posao koji treba da zaključite sa strancima je bolje da pomjerite za koji dan. Ljubav: Dopada vam se osoba u znaku Lava. Znajte da su simpatije obostrane. Imate partnera koji će sve da uradi za vas.  Zdravlje: Uzimajte vitamine.

ŠKORPIJA 

Posao: Previše obaveza na radnom mjestu počinje da vam prija. To vam pomaže da pobjegnete iz dosadne svakodnevice. Ljubav: Zaljubljeni ste u osobu koju ni ne poznajete dovoljno. Prepustite joj se. Volite razne energije, harizme, ličnosti.  Zdravlje: Bolovi u preponi.

STRIJELAC 

Posao: Ako radite u oblasti obrazovanja, slijedi vam uspjeh.  Ostali mogu da očekuju relativno miran dan. Ljubav: Slobodnim Strijelčevim slijedi poznanstvo sa osobom u znaku Vodolije ili Ovna. Biće to zanimljiva veza koja nikako ne prolazi mirnim tempom… Ovdje je akcija i samo akcija.  Zdravlje: Pazite se povreda.

JARAC 

Posao: Danas bi vam dobro došla pomoć oko projekta koji ste nedavno započeli. Pitajte za savjet. Možda će vam pomoći Vaga ili suptina osoba iz znaka Ribe.  Ljubav: Nadate se da možete da ispravite učinjene greške. Teško je povratiti povjerenje. Ipak aferu, izlet sa drugom osobom nije lako oprostiti.  Zdravlje: Dobro se osjećate kada nema svađe u kući.

VODOLIJA

Posao: Dobar dan za službeno putovanje. Rezultiraće dugoročnim uspjehom. Kao i uvek, gledate da odete što prije je to moguće.  Ljubav: Ako ste u vezi, može doći do burne svađe. Pazite da ne pretjerate, jer znate da budete neralni , previše zahtjevni.  Zdravlje: Probajte da odmarate.

RIBE 

Posao: Završite nedovršeno, nije vam težak dan za dalji napredak. Počećete dobru saradnju sa Vodolijom, biće to spoj mašte i novih ideja.  Ljubav: Niko vas ne razumije, živite u mašti. Morate da se mijenjate, potražite ozbiljnog životnog trenera koji može da vas opusti i ukaže na dobre i loše faktore kod vas.  Zdravlje:  Česte alergije na nervnoj bazi.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂